Robin Mobile komt met onbeperkte bundel in Nederland

Een nieuwe virtuele provider genaamd Robin Mobile zal vanaf 1 juni een onbeperkte bundel in Nederland gaan aanbieden voor data, sms en bellen. Voor 39,95 euro per maand kan een dergelijke sim only worden aangeschaft.

Robin Mobile maakt haar introductie in de Nederlandse markt via Nu.nl wereldkundig. De directeur van het bedrijf, Wilfred Rottier, laat aan de website weten dat Robin Mobile gebruik zal gaan maken van het netwerk van KPN. Voor 39.95 per maand kan met een onbeperkte bundel afsluiten voor zowel bellen, als sms’en en data. Hierbij zit standaard geen toestel inbegrepen, zo laat de topman weten. De data wordt aangeboden met een snelheid van 7.2Mbps, zo belooft de topman.

Het bedrijf probeert zich af te zetten tegen de gevestigde orde. Zo zou de naam van het bedrijf verwijzen naar Robin Hood en is het niet de bedoeling om te concurreren op prijs, maar juist op transparantie. Volgens Rottier lopen veel klanten van de drie grote providers tegen het feit aan dat ze na hun bundel fors extra moeten bijbetalen. Bij Robin Mobile is dat dus niet zo omdat het alleen onbeperkte bundels aanbiedt. Daarnaast kan het contract elke maand opgezegd worden en is er geen termijn vastgesteld voor de overeenkomst.

Robin Mobile zal wel een fair use policy gaan hanteren. Als klanten te veel data gebruiken een aantal maanden achter elkaar dan kunnen zij in snelheid geknepen worden. Ook zal fraude worden aangepakt bij misbruik van de databundel. De nieuwe dienst start op 1 juni.

Robin Mobile 
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters