Robin Mobile komt met onbeperkte bundel in Nederland

Een nieuwe virtuele provider genaamd Robin Mobile zal vanaf 1 juni een onbeperkte bundel in Nederland gaan aanbieden voor data, sms en bellen. Voor 39,95 euro per maand kan een dergelijke sim only worden aangeschaft.

Robin Mobile maakt haar introductie in de Nederlandse markt via Nu.nl wereldkundig. De directeur van het bedrijf, Wilfred Rottier, laat aan de website weten dat Robin Mobile gebruik zal gaan maken van het netwerk van KPN. Voor 39.95 per maand kan met een onbeperkte bundel afsluiten voor zowel bellen, als sms’en en data. Hierbij zit standaard geen toestel inbegrepen, zo laat de topman weten. De data wordt aangeboden met een snelheid van 7.2Mbps, zo belooft de topman.

Het bedrijf probeert zich af te zetten tegen de gevestigde orde. Zo zou de naam van het bedrijf verwijzen naar Robin Hood en is het niet de bedoeling om te concurreren op prijs, maar juist op transparantie. Volgens Rottier lopen veel klanten van de drie grote providers tegen het feit aan dat ze na hun bundel fors extra moeten bijbetalen. Bij Robin Mobile is dat dus niet zo omdat het alleen onbeperkte bundels aanbiedt. Daarnaast kan het contract elke maand opgezegd worden en is er geen termijn vastgesteld voor de overeenkomst.

Robin Mobile zal wel een fair use policy gaan hanteren. Als klanten te veel data gebruiken een aantal maanden achter elkaar dan kunnen zij in snelheid geknepen worden. Ook zal fraude worden aangepakt bij misbruik van de databundel. De nieuwe dienst start op 1 juni.

Robin Mobile 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hanszw -

    Verwarrend dat bij Mobile Cowboys juist weer wordt benadrukt dat er GEEN sprake is van FUP en onbeperkt daarom ook echt onbeperkt is.

  2. bartvuijk -

    De adder onder het gras is hier weer de fair use policy. Die houdt bij Telfort bijvoorbeeld in dat je wordt afgesloten als je een paar maanden boven de 1500 mb zit.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters