ROM-dump HTC Espresso bevestigt nieuwe Sense-interface

Een dump die gevonden is van de HTC Espresso-ROM bevestigt eerdere screenshots van HTC’s eigengemaakte grafische schil voor het Android-platform. HTC lijkt de nieuwe generatie Android-telefoons ook een nieuwe interface mee te willen geven.

Plaatjes van HTC’s nieuwe Sense-interface lieten we al eerder zien. Het ging daarbij nog om onbevestigde geruchten. HTC’s grafische schil voor het Android-besturingssysteem wordt gebruikt om de Android-telefoons van de fabrikant een persoonlijk tintje mee te geven, en kan inmiddels rekenen op een groot aantal fans. Door het updaten van de Sense-interface laat HTC zien door te willen gaan met zijn eigen grafische schil. Met de nieuwe interface lijkt de fabrikant zijn eigen Android-applicaties zoals People en Footprints meer op de voorgrond te willen schuiven. Daarnaast zijn de icoontjes behoorlijk veranderd. De klok is ook aangepast, en lijkt nu meer op de klok die gebruikt werd in Windows Mobile-toestellen die voorzien zijn van HTC’s TouchFlo-interface. Overigens heet de grafische schil voor Windows Mobile inmidddels ook Sense.

De nieuwe screenshots die ontdekt zijn in een ROM-dump van een nog niet verschenen telefoon, de Espresso, laten weinig nieuws zien. Wel betekent dit een bevestiging van HTC’s nieuwe Sense-interface. De verwachting is dat alle toestellen die HTC in 2010 met het Android-besturingssysteem lanceert met Sense geleverd zullen worden. De screenshots bieden potentiële kopers een vroegtijdige kijk in wat de vernieuwde interface te bieden heeft.

HTC Sense New

 

HTC Sense New

 

HTC Sense New 

Bron: Android Spin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters