ROM-dump HTC Espresso bevestigt nieuwe Sense-interface

Een dump die gevonden is van de HTC Espresso-ROM bevestigt eerdere screenshots van HTC’s eigengemaakte grafische schil voor het Android-platform. HTC lijkt de nieuwe generatie Android-telefoons ook een nieuwe interface mee te willen geven.

Plaatjes van HTC’s nieuwe Sense-interface lieten we al eerder zien. Het ging daarbij nog om onbevestigde geruchten. HTC’s grafische schil voor het Android-besturingssysteem wordt gebruikt om de Android-telefoons van de fabrikant een persoonlijk tintje mee te geven, en kan inmiddels rekenen op een groot aantal fans. Door het updaten van de Sense-interface laat HTC zien door te willen gaan met zijn eigen grafische schil. Met de nieuwe interface lijkt de fabrikant zijn eigen Android-applicaties zoals People en Footprints meer op de voorgrond te willen schuiven. Daarnaast zijn de icoontjes behoorlijk veranderd. De klok is ook aangepast, en lijkt nu meer op de klok die gebruikt werd in Windows Mobile-toestellen die voorzien zijn van HTC’s TouchFlo-interface. Overigens heet de grafische schil voor Windows Mobile inmidddels ook Sense.

De nieuwe screenshots die ontdekt zijn in een ROM-dump van een nog niet verschenen telefoon, de Espresso, laten weinig nieuws zien. Wel betekent dit een bevestiging van HTC’s nieuwe Sense-interface. De verwachting is dat alle toestellen die HTC in 2010 met het Android-besturingssysteem lanceert met Sense geleverd zullen worden. De screenshots bieden potentiële kopers een vroegtijdige kijk in wat de vernieuwde interface te bieden heeft.

HTC Sense New

 

HTC Sense New

 

HTC Sense New 

Bron: Android Spin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters