RTL en Vodafone trekken stekker uit vrouwenprovider Sizz

RTL en Vodafone stoppen met vrouwenprovider Sizz. Vanaf 1 juni worden er geen nieuwe klanten meer toegelaten.

"AT&T wil Vodafone overnemen" vodafonelogo rev

Vodafone heeft RTL uitgekocht, maar in het persbericht wordt niet over bedragen gerept. De twee partijen zijn in ieder geval eerder dan gepland gestopt met Sizz: het samenwerkingsverband zou eigenlijk vijf jaar moeten duren, maar duurt nu maar drie jaar.

Sizz-klanten hebben gratis toegang tot RTL-programma’s. Huidige abonnees behouden die gratis toegang. Vanaf 1 juni accepteert Sizz echter geen nieuwe klandizie meer. Bestaande abonnees kunnen hun abonnement ook niet verlengen.

“Met Sizz wilden we een specifieke doelgroep meer vertrouwd maken met smartphones door het aanbieden van ‘how to’-filmpjes en exclusieve RTL-programma’s”, vertelt Bart Hofker, directeur consumentenmarkt bij Vodafone Nederland.

“Dit is gelukt. In de afgelopen drie jaar is er veel veranderd. Bijna driekwart van de Nederlanders, van jong tot oud, man of vrouw, heeft inmiddels een smartphone.”

Het kijken van video’s op je smartphone is inmiddels veel toegankelijker geworden. Waarmee Sizz’ exclusiviteit niet meer zo belangrijk is: RTL XL is op andere smartphones ook heel toegankelijk.

“We zullen Sizz-klanten voor het einde van hun contract benaderen met een nieuw aanbod”, aldus Hofker. “Ze kunnen hun abonnement bij Sizz niet verlengen. Tot die tijd kunnen ze uiteraard wel via de gebruikelijke Sizz-platforms de RTL-content blijven bekijken.”

Bron: Vodafone

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters