Rus geeft preview van Sony Ericsson Vivaz 2 met Android 2.3

De befaamde telecomjournalist Eldar Murtazin heeft een preview online gezet van de Sony Ericsson Vivaz 2. Het toestel heeft nog steeds de looks van zijn voorganger maar is deze keer voorzien van Android 2.3. De telefoon lijkt bestemd te zijn voor de mid-range markt en zal een schappelijke prijs gaan kennen.

In Rusland heeft Mobile-Review wederom vroegtijdig een preview online gezet van een nog niet aangekondigd toestel. Deze keer weet Eldar Murtazin, eigenaar van Mobile-Review, de Sony Ericsson Vivaz 2 onderhanden te nemen. Volgens de website beschikt de nieuwe Vivaz over Android 2.3 en heeft het veel kenmerken van zijn voorganger gehouden. De nieuwe Vivaz heeft vooral onder de kap een aantal aanpassingen ondergaan. Zo is er een 1GHz-processor in het toestel aanwezig in de vorm van één van Qualcomm’s Snapdragon-exemplaren, en ook de Sony-technologieën zoals de Bravia-engine voor het 4-inch scherm zijn in deze telefoon terug te vinden. Het scherm is wederom een ‘Reality-display’ zoals we die van de Arc kennen en heeft een resolutie van 854 pixels bij 480 pixels.

Ook de 8-megapixelcamera is identiek aan die van de Xperia Arc en aangezien ook deze nieuwe Vivaz naar verwachting de Xperia Vivaz zal gaan heten, lijkt deze telefoon amper onder te doen voor zijn grotere broer. Ook de EXMOR-sensor van Sony is in deze smartphone terug te vinden wat garant moet staan voor voldoende licht in donkere ruimtes. Ook zit in het toestel een 1500mAh sterke batterij die volgens Murtazin opmerkelijk lang mee gaat. Tot slot maakt de reviewer melding an 512MB ram en een camera die in HD video’s zal kunnen gaan opnemen.

Volgens Murtazin zal deze nieuwe Vivaz volgende maand aangekondigd gaan worden tijdens Mobile World Congress in Barcelona. Deze telefoon zal een stuk lager gepositioneerd gaan worden dan de Xperia Arc, wat we tevens terug moeten gaan zin in de prijs. Murtazin durft echter nog niet een exact prijskaartje aan het toestel te gaan hangen.

Sony Ericsson Vivaz 2

 

Sony Ericsson Vivaz 2

 

Sony Ericsson Vivaz 2

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters