Rus geeft preview van Sony Ericsson Vivaz 2 met Android 2.3

De befaamde telecomjournalist Eldar Murtazin heeft een preview online gezet van de Sony Ericsson Vivaz 2. Het toestel heeft nog steeds de looks van zijn voorganger maar is deze keer voorzien van Android 2.3. De telefoon lijkt bestemd te zijn voor de mid-range markt en zal een schappelijke prijs gaan kennen.

In Rusland heeft Mobile-Review wederom vroegtijdig een preview online gezet van een nog niet aangekondigd toestel. Deze keer weet Eldar Murtazin, eigenaar van Mobile-Review, de Sony Ericsson Vivaz 2 onderhanden te nemen. Volgens de website beschikt de nieuwe Vivaz over Android 2.3 en heeft het veel kenmerken van zijn voorganger gehouden. De nieuwe Vivaz heeft vooral onder de kap een aantal aanpassingen ondergaan. Zo is er een 1GHz-processor in het toestel aanwezig in de vorm van één van Qualcomm’s Snapdragon-exemplaren, en ook de Sony-technologieën zoals de Bravia-engine voor het 4-inch scherm zijn in deze telefoon terug te vinden. Het scherm is wederom een ‘Reality-display’ zoals we die van de Arc kennen en heeft een resolutie van 854 pixels bij 480 pixels.

Ook de 8-megapixelcamera is identiek aan die van de Xperia Arc en aangezien ook deze nieuwe Vivaz naar verwachting de Xperia Vivaz zal gaan heten, lijkt deze telefoon amper onder te doen voor zijn grotere broer. Ook de EXMOR-sensor van Sony is in deze smartphone terug te vinden wat garant moet staan voor voldoende licht in donkere ruimtes. Ook zit in het toestel een 1500mAh sterke batterij die volgens Murtazin opmerkelijk lang mee gaat. Tot slot maakt de reviewer melding an 512MB ram en een camera die in HD video’s zal kunnen gaan opnemen.

Volgens Murtazin zal deze nieuwe Vivaz volgende maand aangekondigd gaan worden tijdens Mobile World Congress in Barcelona. Deze telefoon zal een stuk lager gepositioneerd gaan worden dan de Xperia Arc, wat we tevens terug moeten gaan zin in de prijs. Murtazin durft echter nog niet een exact prijskaartje aan het toestel te gaan hangen.

Sony Ericsson Vivaz 2

 

Sony Ericsson Vivaz 2

 

Sony Ericsson Vivaz 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Dominick -

    De voorkant doet me een beetje denken aan de Samsung Monte 😛 Vind hem er niet zo denderend uitzien, maar dat was ook met de Vivaz zo in de gelekte pics en die is in real life wel erg strak 😀

  2. jorn -

    De Arc heeft een Qualcomm MSM8255 Snapdragon 1 GHz processor; Adreno 205 GPU, opvolger van de processor die in de X10 zat (zelfde als in de Desire HD)….Volgens reviewers is deze zuiniger

Tim Cook iPhones 2018 iPhone X

Touch ID en meer: trefzekere analist deelt Apple’s plannen volgende iPhones lees verder

iOS 11 wallpapers

iOS 11 brengt legendarische lockscreen en homescreen eerste iPhone terug lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL: prijzen, design en specificaties gelekt lees verder

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters