Russische site lekt foto van voorkant HTC M8

Een Russische site heeft een foto van de voorkant van de nog onaangekondigde HTC M8 op internet gezet. De M8 wordt de opvolger van de HTC One, en daarmee het nieuwe vlaggenschip van HTC voor 2014.

Verwacht wordt dat HTC de M8, wat nog een codenaam is, eind maart in New York presenteert. Dat heeft althans @evleaks gemeld, de twitteraar die heeft bewezen veel van dit soort informatie van tevoren te weten.

Over de M8 is eerder al uitgelekt dat het toestel wat kleiner wordt, maar het scherm niet. De randen worden dus wat kleiner. Het toestel kan HTC One 2 of One + gaan heten. De hardware zou flink verbeterd worden ten opzichte van die in de HTC One. Het scherm zou een resolutie krijgen van 1080×1920 pixels, en het toestel draait op de laatste Androidversie, Kitkat 4.4.

De M8 lijkt nogal op de HTC One, met enkele subtiele verschillen. Zoals een element tussen de frontspeaker en de camera, wat mogelijk een notificatielampje is.

Hoewel het bijgaande plaatje op een Russische website is getoond, komt het origineel uit Taiwan, waar het toestel waarschijnlijk wordt geproduceerd. Dat is af te leiden aan de Chinese karakters op het scherm die volgens Android Community Taiwanese trekjes hebben. Taiwan is het thuisland van HTC.

Het blijft echter onzeker of dit plaatje echt de opvolger van de HTC One toont, want de fabrikant zelf heeft er nog niets over laten weten.

Russische site lekt foto van voorkant HTC M8 htc m8 picture 263x420 

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters