Russische site lekt foto van voorkant HTC M8

Een Russische site heeft een foto van de voorkant van de nog onaangekondigde HTC M8 op internet gezet. De M8 wordt de opvolger van de HTC One, en daarmee het nieuwe vlaggenschip van HTC voor 2014.

Verwacht wordt dat HTC de M8, wat nog een codenaam is, eind maart in New York presenteert. Dat heeft althans @evleaks gemeld, de twitteraar die heeft bewezen veel van dit soort informatie van tevoren te weten.

Over de M8 is eerder al uitgelekt dat het toestel wat kleiner wordt, maar het scherm niet. De randen worden dus wat kleiner. Het toestel kan HTC One 2 of One + gaan heten. De hardware zou flink verbeterd worden ten opzichte van die in de HTC One. Het scherm zou een resolutie krijgen van 1080×1920 pixels, en het toestel draait op de laatste Androidversie, Kitkat 4.4.

De M8 lijkt nogal op de HTC One, met enkele subtiele verschillen. Zoals een element tussen de frontspeaker en de camera, wat mogelijk een notificatielampje is.

Hoewel het bijgaande plaatje op een Russische website is getoond, komt het origineel uit Taiwan, waar het toestel waarschijnlijk wordt geproduceerd. Dat is af te leiden aan de Chinese karakters op het scherm die volgens Android Community Taiwanese trekjes hebben. Taiwan is het thuisland van HTC.

Het blijft echter onzeker of dit plaatje echt de opvolger van de HTC One toont, want de fabrikant zelf heeft er nog niets over laten weten.

Russische site lekt foto van voorkant HTC M8 htc m8 picture 263x420 

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Dit zijn de zes verschillen tussen de Huawei Mate 10 en Mate 10 Pro lees verder

iPhone 7 Plus

5 redenen om (niet) voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kiezen lees verder

HTC U11 Plus

Pas maar op Apple: gelekte renders tonen onaangekondigde HTC U11 Plus lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters