's Werelds tweede telefoon met ingebouwde projector is er

De Logic Bolt, van het merk Logic Wireless, is ’s werelds tweede telefoon met ingebouwde pico-projector. Hoewel het toestel niet voor de Nederlandse markt bedoeld is, laat het wel zien dat de technologie eindelijk zo goed als af is.

De CES in Las Vegas is van start gegaan en dat betekent dat we de aankomende dagen veel nieuwe producten en technieken zullen zien. We zagen vanochtend al twee nieuwe Sony Ericsson-telefoons en nu komt daar een nieuwe telefoon van het merk Logic Wireless bij. Dit toestel is weliswaar niet bedoeld voor de Nederlandse markt, het laat wel een erg interessante techniek zien. Slechts één keer eerder zagen we een telefoon met ingebouwde pico-projector. Deze telefoon laat vooral zien dat de techniek in telefoons ingebouwd kan worden. Met een beetje geluk wordt deze techniek dus over niet al te lange tijd door de grote GSM-merken ingebouwd en zullen we ook in Nederland een telefoon met pico-projector zien.

Het toestel, de Logic Bolt, heeft dus een ingebouwde pico-projector als hoofdpunt. Met deze projector moet het mogelijk zijn om een beeld met een doorsnede tot 64 inch op de muur te projecteren, gewoon uit je telefoon. Naast beeld van de telefoon zelf projecteren is het ook mogelijk om door middel van een kabeltje beeld van andere apparaten te projecteren met het toestel. In ruil hiervoor is het toestel helaas wel erg dik en lelijk, mede door de felle lamp en grote lens die ingebouwd zitten. Als overige specificaties heeft het toestel onder andere een 3-megapixelcamera, touchscreen en bluetooth-ondersteuning.

Logic Wireless is van plan het toestel nog een beetje te tunen en dan een versie met onder andere Windows Mobile en een betere projector te lanceren. Dit toestel moet ongeveer $600,- gaan kosten, maar zal dus hoogstwaarschijnlijk niet in Nederland terecht komen. Wanneer het toestel gaat komen in andere landen in de wereld, is ook nog niet bekend.

logic_bolt

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters