Sagem en Porsche lanceren hun nieuwe Porsche Design P’9522

Het modemerk Porsche Design heeft het afgelopen weekend de opvolger van de P’9521 aangekondigd. De P’9522 wordt een canybar model waar zijn voorganger een clamshell was.

Porsche Design staat in de mode wereld bekend als een merk dat gebruikt maakt van hoogwaardig materiaal en waarvoor je diep in de buidel moet tasten. Zo kwamen ze een jaar geleden met hun eerste GSM, de P’952. Dit toestel had een prijskaartje van 1200 euro en kende als bijzondere functie een vingerafdruk lezer. De overige specificaties waren niet zo bijzonder, de materialen daarentegen weer wel. De P’9522 heeft een 2.8-inch touchscreen scherm dat gemaakt is van kristalglas. Verder zitten er nog functies als een 5 megapixel camera, WiFi en GPS op. Ook een micro-SD slot zal in het toestel te vinden zijn. Tot slot is de vingerafdruk lezer weer terug te vinden op dit toestel, wat het weer een unieke telefoon maakt.

Volgens de laatste berichten zal dit toestel “maar” 600 euro gaan kosten. Echter denken wij dat de prijs wat hoger zal liggen gezien de prijs van zijn voorganger.

porsche-design-p9522-1

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters