Samsung-advocaten eisen dat Apple de iPad 3 en iPhone 5 laat zien in patentzaak

De patentclaims van Apple en Samsung vliegen over en weer in de rechtszalen, en Samsung probeert Apple nu in het hart te raken: om te beoordelen of de patenten van Samsung of Apple zijn geschonden, eisen de advocaten van Samsung dat Apple zijn toekomstige iPhone 5 en iPad 3 laat zien.

Samsung Galaxy S vs. Apple iPhone 4

Samsung heeft deze claim serieus neergelegd bij de rechter, met het argument dat de volgende Samsung-producten als de Droid Charge en de Galaxy Tab 10.1 ongeveer gelijktijdig op de markt verschijnen met de iPhone 5 en de iPad 3. De Aamsung-advocaten willen aan de hand van die Apple-producten bekijken of ze zich warm moeten lopen voor nieuwe claims van Apple.

De eis van Samsung is opmerkelijk, maar in het titanengevecht tussen de twee producenten niet eens uniek. Een rechter heeft Samsung onlangs bevolen om alpha-versies van de Droid Charge, Infuse 4G, Galaxy S II, en de Galaxy Tab 10.1 en 8.9 in de rechtszaal te laten zien, zodat Apple kan bepalen of die producten onderdeel moeten vormen van de patentzaak die de Amerikaanse fabrikant tegen Samsung heeft aangespannen. Als Apple vindt dat die producten teveel weg hebben van de iPhone en de iPad, zal ongetwijfeld de eis volgen dat eist dat deze Samsung-producten vanwege het plagiaat niet tot de Amerikaanse markt mogen worden toegelaten.

Het grote verschil is natuurlijk dat Samsung al deze producten al heeft aangekondigd, terwijl Apple zoals gebruikelijk diep stilzwijgen bewaart over zijn toekomstige producten.

claim samsung tegen apple

 

Bron: This is my Next

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple AR bril?

Alles wijst erop dat Apple binnenkort met een AR bril komt lees verder

iPhone 8

Apple en LG gaan samenwerken voor nieuwe iPhones lees verder

Grote groep Android gebruikers stapt over op iPhone lees verder

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters