Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung

Kijk jij ook uit naar de Samsung Galaxy Note 8? Eerst komt de Koreaanse fabrikant met een veel interessanter toestel: een Android klaptelefoon.

Samsung’s plannen voor dit jaar

Nu de lancering van de OnePlus 5 achter de rug is kunnen we uitkijken naar de volgende grote smartphones. De iPhone 8 komt er natuurlijk aan, maar ook Samsung heeft nog grote plannen.

OnePlus 5

Zo komt er bijvoorbeeld nog een extra stevige variant van de Samsung Galaxy S8 uit, de Galaxy S8 Active. Die variant kan gelukkig wel tegen een stootje, in tegenstelling tot het randloze model dat nu op de markt is.

Ook kijken we uit naar de lancering van de Samsung Galaxy Note 8. Kan de Koreaanse fabrikant het Galaxy Note 7-fiasco achter zich laten? Dat wordt de grote vraag.

Voor we die vraag gaan beantwoorden, komt Samsung naar verwachting eerst met een andere opvallende Android smartphone.

Mis je die oude telefoontjes die je dicht kon klappen? Het is een mooi stukje nostalgie, maar we kunnen anno 2017 niet meer zonder de luxe die Android en iOS ons bieden.

Samsung komt met Android klaptelefoon

Samsung biedt binnenkort de oplossing met de SM-G1650. Dat is het modelnummer van een onaangekondigde klaptelefoon die op Android draait.

Het toestel is in vol ornaat onthuld door de Chinese instantie TENAA. Het is de tweede klaptelefoon van de Koreaanse fabrikant die in korte tijd opduikt.

Samsung Android klaptelefoon

De SM-G1650 heeft een 3.8-inch scherm met een resolutie van 800 x 480. Voor zo’n klein scherm is dat meer dan prima. De klaptelefoon wordt aangedreven door een quad-core processor, in combinatie met 2GB aan werkgeheugen en 16Gb aan opslaggeheugen of 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen.

Aan de achterkant zit een 8MP camera, die geactiveerd kan worden met een toegewijde cameraknop. Een 5MP selfiecamera en een 1950 mAh batterij maken het pakketje af. Helaas draait de Android klaptelefoon op 6.0.1 Marshmallow.

Verder zijn het prima specs. De vraag blijft: waarom bestaat dit product? Het antwoord is vrij simpel: China. De kans dat dit bijzondere toestel van Samsung naar Nederland komt, is helaas nihil. Ach, je hebt vast nog ergens je oude telefoontje liggen…

Bron: TENAA

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters