Samsung Arabië 'bevestigt' komst Galaxy Note II

Samsung Arabië heeft min of meer het bestaan, of de ontwikkeling van de Samsung Galaxy Note II bevestigd in een summiere tweet. Inmiddels is een Koreaanse krant er zeker van dat dit toestel in oktober op de markt komt, om dan direct te concurreren met de iPhone 5.

Galaxy Note II mockup

Het lijkt erop dat Samsung voor de ontwikkeling van de Galaxy Note II hetzelfde recept voor geheimhouding beproeft als bij de Galaxy S III, waar enkele ingenieurs in een bunker werden opgesloten en steeds verschillende prototypes moesten maken met een ander uiterlijk.

Toch is er al het een en ander uitgelekt over het toestel, en niet alleen domweg het bestaan ervan, wat uit de tweet van de Arabische afdeling van Samsung blijkt.

De Koreaanse site MK Business News wist al tien dagen geleden te melden wat voor specificaties het toestel zal krijgen. Een nog groter scherm dan dat van de huidige Note, die met zijn 5,3 inch nu al de grootste smartphone op de markt is. Het scherm wordt bovendien gefabriceerd van een onbreekbaar materiaal en er zou een Exynos-quadcore processor van eigen Samsung-makelij in worden gestopt. Het toestel is volgens de Koreaanse uitgave een stuk steviger gebouwd dan de meeste andere Samsungtoestellen, heeft een betere accu en is ook nog een stuk dunner.

Samsung Arabië tweet 

Bron: Sammobile

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters