Samsung Arabië 'bevestigt' komst Galaxy Note II

Samsung Arabië heeft min of meer het bestaan, of de ontwikkeling van de Samsung Galaxy Note II bevestigd in een summiere tweet. Inmiddels is een Koreaanse krant er zeker van dat dit toestel in oktober op de markt komt, om dan direct te concurreren met de iPhone 5.

Galaxy Note II mockup

Het lijkt erop dat Samsung voor de ontwikkeling van de Galaxy Note II hetzelfde recept voor geheimhouding beproeft als bij de Galaxy S III, waar enkele ingenieurs in een bunker werden opgesloten en steeds verschillende prototypes moesten maken met een ander uiterlijk.

Toch is er al het een en ander uitgelekt over het toestel, en niet alleen domweg het bestaan ervan, wat uit de tweet van de Arabische afdeling van Samsung blijkt.

De Koreaanse site MK Business News wist al tien dagen geleden te melden wat voor specificaties het toestel zal krijgen. Een nog groter scherm dan dat van de huidige Note, die met zijn 5,3 inch nu al de grootste smartphone op de markt is. Het scherm wordt bovendien gefabriceerd van een onbreekbaar materiaal en er zou een Exynos-quadcore processor van eigen Samsung-makelij in worden gestopt. Het toestel is volgens de Koreaanse uitgave een stuk steviger gebouwd dan de meeste andere Samsungtoestellen, heeft een betere accu en is ook nog een stuk dunner.

Samsung Arabië tweet 

Bron: Sammobile

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

smartphone veiligheid

Android is volgens Google nu even veilig als iOS lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters