Samsung Arabië 'bevestigt' komst Galaxy Note II

Samsung Arabië heeft min of meer het bestaan, of de ontwikkeling van de Samsung Galaxy Note II bevestigd in een summiere tweet. Inmiddels is een Koreaanse krant er zeker van dat dit toestel in oktober op de markt komt, om dan direct te concurreren met de iPhone 5.

Galaxy Note II mockup

Het lijkt erop dat Samsung voor de ontwikkeling van de Galaxy Note II hetzelfde recept voor geheimhouding beproeft als bij de Galaxy S III, waar enkele ingenieurs in een bunker werden opgesloten en steeds verschillende prototypes moesten maken met een ander uiterlijk.

Toch is er al het een en ander uitgelekt over het toestel, en niet alleen domweg het bestaan ervan, wat uit de tweet van de Arabische afdeling van Samsung blijkt.

De Koreaanse site MK Business News wist al tien dagen geleden te melden wat voor specificaties het toestel zal krijgen. Een nog groter scherm dan dat van de huidige Note, die met zijn 5,3 inch nu al de grootste smartphone op de markt is. Het scherm wordt bovendien gefabriceerd van een onbreekbaar materiaal en er zou een Exynos-quadcore processor van eigen Samsung-makelij in worden gestopt. Het toestel is volgens de Koreaanse uitgave een stuk steviger gebouwd dan de meeste andere Samsungtoestellen, heeft een betere accu en is ook nog een stuk dunner.

Samsung Arabië tweet 

Bron: Sammobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Mauricio Metiary -

    Ik heb zelf ook de Note en ben er heel erg tevreden over ondanks dit ik eerst wat sceptisch ben over de grootte. 5.3 is nog net te doen al zal 5 inch voor mij ook al volstaan. Ik zit met smacht te wachten op de note 2 maar moet nu tegenwoordig alle opvolgers groter zijn??! Nu is het nog een mix van een smartphone en een tablet. Nog even en je hebt echt een tablet aan je oor

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters