Samsung BeatDJ komt in 538-pakket op de Nederlandse markt

Samen met Radio 538 wordt deze week door Samsung de nieuwe BeatDJ (M7600) op de Nederlandse markt gebracht. Deze nieuwe Samsung zou een DJ-ervaring op zak bieden aangezien het toestel helemaal op muziek is toegesneden.

BEAT DJ

De BeatDJ beschikt over een touchscreen en de mogelijkheid om je favoriete liedjes in de mix te gooien. Diverse DJ- en geluidseffecten zijn toe te voegen aan je favoriete tracks en video’s. Door met je vingers over het scherm te wrijven en te draaien, kun je de muziek naar eigen wens ‘scratchen’ zoals echte DJ’s, aldus Samsung. Als je tevreden bent met het resultaat, biedt de M7600 de mogelijkheid om alles te beluisteren in hoge kwaliteit dankzij speciale speakers die ondersteuning bieden voor 5.1 surround-sound met de ICEpower-technologie van Bang & Olufsen.

Bij de BeatDJ krijg je de laatste Hitzone CD van Radio 538 (nummer 49), zodat je gelijk aan de gang kunt om de laatste hits met je handen te vervormen. Daarnaast worden ook gratis videodownloads en 538 Juize Drop Your Demo-downloads meegeleverd. Het music pak, met daarin de Samsung BeatDJ (M7600) is sinds gisteren verkrijgbaar in Nederland voor een prijs die rond de 389 euro ligt. Meer informatie over het toestel kun je op de Samsung-site vinden.

Samsung BEAT DJ

 

Samsung BEAT DJ

 

Samsung BEAT DJ

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters