Samsung bemachtigt plaats in Guiness Book of Records

Samsung heeft met een 3-tal toestellen een plaats in het Guiness Book of Records weten te bemachtigen. De toestellen zullen in de 2008 editie van het Guiness Book of Records geplaatst worden.

Als eerste heeft Samsung met de U100 ‘de dunste telefoon ooit’ gemaakt. De U100 is 5.9 mm dik en is daarmee het dunste toestel ooit gemaakt. De U100 is sinds een goeie maand te verkrijgen in Nederland.

Ten tweede heeft Samsung een record gevestigd met de Z370, een iets minder bekend toestel van Samsung. De Samsung Z370, een 8.4 mm dik UMTS-geschikt toestel. Het toestel is daarmee het dunste UMTS-geschikte toestel ter wereld. Het toestel is in beperkte mate gedistribueert door Samsung, vanwege de aankondiging van de Ultra II-serie kort na de introductie van de Z370 in 2006.

Als laatste een toestel welke momenteel alleen op de Koreaanse markt beschikbaar is, namelijk de B600. De Samsung B600 is het eerste toestel met een camera welke foto’s neemt met een resolutie van maarliefst 10 MegaPixels. Samsung is daarmee niet alleen de eerste fabrikant, maar tot op heden ook de enige fabrikant van mobiele telefoons die een handset heeft gemaakt met een 10 MP camera.

Dit is niet de eerste keer dat Samsung een records vestigd, de fabrikant heeft namelijk in 2001 het eerste toestel gemaakt waarmee TV gekeken kon worden.

Hoe lang deze records zullen stand houden is niet bekend. Samsung werkt zelf hard om haar toestellen nog dunner te maken. Maar niet alleen Samsung, ook andere fabrikanten proberen steeds meer functionaliteit in een zo dun mogelijk toestel te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters