Samsung betwist Europees verkoopverbod Galaxy Tab 10.1

Samsung heeft in een statement op haar coperate website aangegeven dat zij het verbod op de verkoop van haar Tab 10.1 gaat aanvechten. Tevens heeft de Nederlandse advocaat gemeld dat het importverbod maar voor een paar weken geldt.

Op haar officiële coperate blog heeft Samsung bekend gemaakt dat zij het verkoopverbod van de Galaxy Tab 10.1 gaat aanvechten. Uit het epistel op de blog komt naar voren dat het bedrijf er van te voren niet van op de hoogte was dat Apple een verzoek had ingediend om de verkoop van de Tab te blokkeren bij een Duitse rechtbank.

Het bedrijf laat echter nog aardig wat onzekerheden bestaan, aangezien het alleen meldt dat het alle beschikbare middelen gaat inzetten om het verkoopverbod aan te vechten. Zoals wij reeds meldden heeft een Duitse rechter ervoor gezorgd dat Samsung haar nieuwe tablet voorlopig niet in Europa mag verkopen, met uitzondering van Nederland. Op Webwereld verklaart de Nederlandse advocaat van Samsung overigens dat het importverbod maximaal voor een paar weken geldt. Op dit moment loopt de zitting bij de zitting in Nederland nog, maar op twitter blijkt al dat er meer aan de hand is dan alleen het design. Apple lijkt ook aan te willen tonen dat er patenten worden overtreden om via een plaatje en een veegbeweging om een toestel te ontgrendelen. Een medewerker van Webwereld is aanwezig in de rechtszaal en houdt via twitter de buitenwereld op de hoogte.

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters