Samsung bevestigt lancering Galaxy S III in april

De chef China van Samsung heeft publiekelijk verklaard dat het Zuid-Koreaanse bedrijf in april de Samsung Galaxy S III officieel zal presenteren.

Samsung Galaxy S III

Kim Young-ha, de baas van de Chinese divisie van Samsung, heeft dat gezegd op het Samsung Forum 2012, een evenement dat het bedrijf zelf organiseert. Hij zei dat het bedrijf overweegt om de lancering van de S III van mei naar april te verschuiven, omdat met name van de verkoop in China veel wordt verwacht.

De uitlatingen van Young-ha zijn belangrijk, want niet alleen is de naam van het nieuwe vlaggenschip van Samsung nu onthuld, ook is nu voor het eerst officieel bekendgemaakt wanneer het toestel ongeveer verwacht mag worden. Tot nu toe hield Samsung daar de mond over dicht, terwijl talloze geruchten, plaatjes en mock-ups al wekenlang over het internet rollen.

Op zijn laatst valt het toestel in mei te verwachten, voegde de Koreaan eraan toe. Hij zei niets over de specificaties van het toestel, waar wereldwijd veel van wordt verwacht na de verkoopsuccessen van de Galaxy S en de S II. Verwacht mag worden dat de S III weer een superphone zal worden, met Android 4.0 Ice Cream Sandwich erop, een 1,5 quadcore Samsung Exynos processor en een 4,7 inch Super Amoled scherm met een resolutie van minimaal 1280x720p.

Het kan zijn dat Samsung eerst een 4G LTE-versie van het toestel presenteert, dat is bestemd voor de Amerikaanse markt. Dat zou bijzonder zijn, omdat de VS bij de verkoop van de S II pas maanden na de rest van de wereld aan de beurt was. Dit zou Samsung met de lancering van de S III willen gelijktrekken oer de hele wereld.

Kim Young-ha Samsung China 

Bron: Brighthand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sjon -

  Leg even uit : "Kim Young-ha, de baas van de Chinese divisie van Samsung, heeft dat gezegd op het Samsung Forum 2012, een evenement dat het bedrijf zelf organiseert. Hij zei dat het bedrijf overweegt om de lancering van de S III van mei naar april te verschuiven.

  In de titel staat "bevestigt"en in de tekst staat "overweegt" Volgens mij zijn het alleen maar weer geruchten net zoals er bij nu.nl stond : "Galaxy SIII specs lekken uit" om er vervolgens achter te komen dat het alleen maar "vermoedelijke specs" zijn

  1. bartvuijk -

   Uit die Koreaanse krant: “In order to increase sales of the Galaxy S3 as well as the Galaxy Note which is already very popular in China, the company is considering rescheduling the rollout of the Galaxy S3 from May to April”.

   Je hebt gelijk, er lopen een paar dingen een beetje door elkaar. Het tijdstip van lancering is inderdaad nog een overweging zoals je hierboven in zijn letterlijk geciteerde uitspraak leest. Maar belangrijker eigenlijk is de impliciete bevestiging dat er een Samsung Galaxy S III aankomt (dat wisten we officieel nog niet) en de specs, dat blijven inderdaad geruchten.

   Waarbij we er wel van kunnen uitgaan dat het weer een toptelefoon wordt, daar zijn we hier niet zo bang voor 😉

 2. Sjaakie -

  Mooi zo. Hoop dat Samsung's nieuwe top smartphone de lat weer wat hoger legt. Ben benieuwd of het mogelijk is voor samsung om met zijn nieuwe smartphone ook nog te kunnen concuren met de nieuwe iphone die waarschijnlijk eind zomer op de martk komt. Als de S3 daadwerkelijk van minimaal 2 meter draadloos kan worden opgeladen, dan is dat echt een fantastische uitvinding en pluspunt, waarmee samsung zijn S3 weer in de top kan laten vliegen. 🙂

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters