Samsung bevestigt lancering Galaxy S III in april

De chef China van Samsung heeft publiekelijk verklaard dat het Zuid-Koreaanse bedrijf in april de Samsung Galaxy S III officieel zal presenteren.

Samsung Galaxy S III

Kim Young-ha, de baas van de Chinese divisie van Samsung, heeft dat gezegd op het Samsung Forum 2012, een evenement dat het bedrijf zelf organiseert. Hij zei dat het bedrijf overweegt om de lancering van de S III van mei naar april te verschuiven, omdat met name van de verkoop in China veel wordt verwacht.

De uitlatingen van Young-ha zijn belangrijk, want niet alleen is de naam van het nieuwe vlaggenschip van Samsung nu onthuld, ook is nu voor het eerst officieel bekendgemaakt wanneer het toestel ongeveer verwacht mag worden. Tot nu toe hield Samsung daar de mond over dicht, terwijl talloze geruchten, plaatjes en mock-ups al wekenlang over het internet rollen.

Op zijn laatst valt het toestel in mei te verwachten, voegde de Koreaan eraan toe. Hij zei niets over de specificaties van het toestel, waar wereldwijd veel van wordt verwacht na de verkoopsuccessen van de Galaxy S en de S II. Verwacht mag worden dat de S III weer een superphone zal worden, met Android 4.0 Ice Cream Sandwich erop, een 1,5 quadcore Samsung Exynos processor en een 4,7 inch Super Amoled scherm met een resolutie van minimaal 1280x720p.

Het kan zijn dat Samsung eerst een 4G LTE-versie van het toestel presenteert, dat is bestemd voor de Amerikaanse markt. Dat zou bijzonder zijn, omdat de VS bij de verkoop van de S II pas maanden na de rest van de wereld aan de beurt was. Dit zou Samsung met de lancering van de S III willen gelijktrekken oer de hele wereld.

Kim Young-ha Samsung China 

Bron: Brighthand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Sjon -

  Leg even uit : "Kim Young-ha, de baas van de Chinese divisie van Samsung, heeft dat gezegd op het Samsung Forum 2012, een evenement dat het bedrijf zelf organiseert. Hij zei dat het bedrijf overweegt om de lancering van de S III van mei naar april te verschuiven.

  In de titel staat "bevestigt"en in de tekst staat "overweegt" Volgens mij zijn het alleen maar weer geruchten net zoals er bij nu.nl stond : "Galaxy SIII specs lekken uit" om er vervolgens achter te komen dat het alleen maar "vermoedelijke specs" zijn

  1. bartvuijk -

   Uit die Koreaanse krant: “In order to increase sales of the Galaxy S3 as well as the Galaxy Note which is already very popular in China, the company is considering rescheduling the rollout of the Galaxy S3 from May to April”.

   Je hebt gelijk, er lopen een paar dingen een beetje door elkaar. Het tijdstip van lancering is inderdaad nog een overweging zoals je hierboven in zijn letterlijk geciteerde uitspraak leest. Maar belangrijker eigenlijk is de impliciete bevestiging dat er een Samsung Galaxy S III aankomt (dat wisten we officieel nog niet) en de specs, dat blijven inderdaad geruchten.

   Waarbij we er wel van kunnen uitgaan dat het weer een toptelefoon wordt, daar zijn we hier niet zo bang voor 😉

 2. Sjaakie -

  Mooi zo. Hoop dat Samsung's nieuwe top smartphone de lat weer wat hoger legt. Ben benieuwd of het mogelijk is voor samsung om met zijn nieuwe smartphone ook nog te kunnen concuren met de nieuwe iphone die waarschijnlijk eind zomer op de martk komt. Als de S3 daadwerkelijk van minimaal 2 meter draadloos kan worden opgeladen, dan is dat echt een fantastische uitvinding en pluspunt, waarmee samsung zijn S3 weer in de top kan laten vliegen. 🙂

Samsung Galaxy S9 Plus

Gelekte renders Samsung Galaxy S9 tonen uiteindelijke toestel lees verder

Maak kennis met de Samsung Galaxy Note 8: Star Wars Edition lees verder

Apple iPhone X vs OnePlus 5T

OnePlus 5T vs. Apple iPhone X snelheidstest: duurder is niet altijd beter! lees verder

Samsung Galaxy S9 Plus

Leaker lekt geheime wapen Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone X gebruikers ontdekken nu pas verborgen feature Face ID lees verder

Huawei Nova 3

Foto’s Huawei Nova 3 gelekt: dubbele camera en meer! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters