Samsung bevestigt officieel de Galaxy S 2 voor het Mobile World Congress

Samsung heeft via YouTube een definitieve bevestiging voor de Galaxy S 2 uitgegeven in de vorm van een teaserfilmpje, waarin het toestel zelfs per ongeluk even te zien is.

Galaxy S 2 teaser

Eigenlijk zijn er weinig verrassingen meer over de opvolger van de Galaxy S van Samsung: details van het toestel en zelfs het programma van de aankondiging lekten al. Het enige dat nog mist zijn afbeeldingen. Dat gat is Samsung zelf nu deels ingesprongen met een slecht nabewerkte teaser, waarin het toestel even te zien is. Daar worden we niet veel wijzer van, maar de bevestiging is in ieder geval binnen.

Samsung meldt ook concreet dat het om “een nieuwe Galaxy S” gaat, waarmee alle twijfel -voor zover die er was- over het toestel is weggenomen. Een tweede Galaxy Tab meldt Samsung overigens niet.

Bron: Android Community

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. dedrummer -

  Sowieso moet je je afvragen hoeveel informatie je nu daadwerkelijk verwerft uit die schaduw… Okee, we weten nu dat het toestel niet rond is of zo, maar verder… 😛

  1. Dominick -

   Ben ik het helemaal mee eens. Het gaat vooral om het teaserfilmpje, maar die schaduw is wel een grappig detail. Verder heb je er inderdaad weinig aan.

 2. WorstBroodGezicht -

  Is niet al te belangrijk , Samsung is een ontzettend groot bedrijf. Ze zijn heel erg bezig met marketing voor de nieuwe Galaxy S (Site samsungunpacked al lang in de lucht). En ze flansen niet zomaar een teaser in elkaar zonder te checken of er nog fouten inzitten , zag het trouwens bij de eerste keer kijken al dus.

  Al met al , toestel ziet er op het plaatje prachtig uit , lekker dun 🙂

  1. Dominick -

   Kan me goed voorstellen van wel. Niet dat ze het toestel niet willen laten zien, maar waarschijnlijk niet op deze manier. Lijkt me waarschijnlijker dat ze de weerspiegeling zijn vergeten te bewerken….

OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters