Samsung bevestigt prijzen Galaxy Tab

Samsung Nederland heeft bevestigd dat de Galaxy Tab 749 euro zal gaan kosten. Voor de 32GB-variant moet 849 euro betaald worden volgens de producent.

Samsung Galaxy Tab

Samsung Nederland heeft aan Nu.nl bevestigd wat de prijzen zullen gaan worden voor de Galaxy Tab. De eerste tablet van Samsung, die vanaf november beschikbaar zal zijn in Nederland, zal een stuk duurder worden dan de Galaxy S. De 16GB-variant van de Galaxy Tab zal 749 euro kosten en voor de 32GB-variant moet 849 euro betaald worden volgens de producent. Deze prijzen zijn een logisch gevolg aangezien de Galaxy S van de producent 550 euro kost. Aangezien de Galaxy Tab een groter scherm heeft en wat pittigere specificaties is het logisch dat de prijs hoger komt te liggen dan bij de smartphone van Samsung. De Galaxy Tab zal geleverd worden met Android 2.2 echter zal begin volgend jaar ook Android 3.0 zijn opwachting gaan maken op het apparaat.

Samsung is van plan het apparaat te gaan verkopen bij verschillende providers waaronder Vodafone en T-mobile in Nederland. Onduidelijk is nog wat de prijzen zullen zijn in combinatie met de abonnementen hierbij echter is de kans klein dat het apparaat dan gratis zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Maus -

    Gaaf apparaat en zeker een verbetering tov Ipad.:)
    Alleen veel te duur voor aanschaf. Ik wacht een half jaar, dan zijn de prijzen wel een stuk gezakt.:S

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters