Samsung Blue Earth S7550 wordt onderworpen aan een preview

Een Russische blog heeft zijn handen weten te leggen op een Samsung Blue Earth-telefoon die omgedoopt is tot de S7750. In de preview wordt het toestel onder handen genomen in een video.

Een Russisch blog heeft even mogen spelen met de Samsung Blue Earth. In de onderstaande videoreview komt naar voren dat de Blue Earth een bijzonder toestel is en dat het deze keer dan ook naar de markt gaat komen. Samsung heeft het typenummer S7550 aan het toestel gehangen. Van het toestel werd lange tijd niets gehoord aangezien Samsung bezig was met de ontwikkeling ervan. Eerder ging het gerucht dat het toestel niet meer naar de markt zou gaan komen maar nu lijkt het erop dat Samsung daadwerkelijk zover is om het toestel naar ons toe te brengen. Het toestel beschikt op zijn rug over een zonnecel waardoor het toestel opgeladen kan worden als er voldoende licht is. De reviewer is overwegend positief over het toestel ook al voelt het geheel wat plastic aan. Ook het opladen in de zon duurt wat lang maar verder valt er weinig te klagen.

Onduidelijk is nog wanneer de S7550 naar Nederland zal gaan komen en tegen welke prijs. De verwachting is dat het toestel op zijn vroegst eind dit jaar in de winkels zal liggen.

Samsung Blue Earth S7550

 

Samsung Blue Earth S7550

 

Samsung Blue Earth S7550

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Contact met ons?

  • Qontent Matters
  • Czaar Peterstraat 159
  • 1018 PJ Amsterdam

Volg ons via