Samsung breidt Wave line-up uit met S5780 Wave578

Samsung zet dit jaar opnieuw sterk in op haar eigen open besturingssysteem, bada OS. De nieuwste telg in de Wave-familie is de S5780 Wave578. De Koreaanse smartphone is de voorbode van wat we dit jaar mogen verwachten.

Bada logo

De initiële informatie omtrent de Wave578 is nog schaars. De touchphone heeft een 3,2 inch groot TFT-LSD aanraakscherm met een 400 x 240 (WQVGA) resolutie. De 3.2 megapixel camera zorgt voor heldere en scherpe foto’s en video’s. Het is onduidelijk of video’s in HD worden opgenomen. Op de bovenzijde van het toestel bevindt zich een 3,5 mm aansluiting voor een hoofdtelefoon naar keuze. Verder worden videogesprekken, Social Hub, bluetooth 3.0 en WiFi-verbindingen ondersteund.

Het belangrijkste onderdeel in de S5780 is de aanwezigheid van NFC. NFC staat voor Near Field Communication en is een contactloze communicatiemethode waarmee data op korte afstanden kan worden verzonden. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld aan de kassa in een winkel een betaling door te voeren.

De mobiele telefoon zal naar verwachting op het vernieuwde platform bada 2.0 gaan draaien.

Het is nog onduidelijk of het toestel naar Nederland komt. Houd in ieder geval onze voorpagina in de gaten de komende dagen voor het allerlaatste nieuws vanuit Barcelona. Samsung geeft namelijk aankomende dinsdag een eerste preview van haar vernieuwde bada 2.0 besturingssysteem en All About Phones is daar natuurlijk bij!

Samsung S5780 Wave578

 

Bron: Samsung Hub

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters