Samsung brengt Android 2.3.3 uit in Nederland voor de Galaxy S

Samsung heeft de Android 2.3.3-update beschikbaar gesteld voor eigenaren met een eerste generatie Galaxy S. De update moet het toestel sneller maken, een hoop bugs verhelpen en uiteraard de software naar de laatste Android-versie brengen.

Eerder leek het er even op dat de update al was vrijgegeven door Samsung, maar dat bleek toen niet waar. Via Twitter laat Samsung Nederland nu weten dat het deze keer wel begonnen is met het uitrollen van de langverwachte Android 2.3.3-update voor de Galaxy S. De update is via Samsung Kies te installeren op de Galaxy S. Volgens Samsung zal dit werken vanaf Kies 2.0.0.11044_11_3 en hoger. De update was al een tijd eerder uitgelekt en was voor gebruikers te flashen via Odin, de interne update tool van Samsung voor haar smartphones en andere telefoons.

De update brengt een hoop verbeteringen naar de Galaxy S. Zo is het aantal bugs flink verminderd en is de algehele snelheid van het toestel verbeterd dankzij de recente Android-versie. Ook zijn er extra widgets bij gekomen die tevens terug te vinden zijn op de Galaxy S Plus. Tot slot schijnt de batterijduur van het toestel licht verbeterd te zijn dankzij de update.

De update is vanaf vandaag te downloaden via Samsung Kies voor alle unbranded-toestellen. Onduidelijk is nog of de update ook al geschikt is voor branded-toestellen van providers. Ondertussen lijkt ook een 2.3.4-update aanstaande te zijn aangezien deze variant ook al gelekt is.

De Gingerbread 2.3.3 release staat klaar voor de Samsung Galaxy S. Downloaden via kies 2.0.0.11044_11_3less than a minute ago via TweetDeck

Favorite
Retweet
Reply

<a href=”http://twitter.com/SamsungMobileNL”>

SamsungMobileNL
SamsungMobileNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Clyde -

  Ik ben al een tijdje bezig om de update tedoen maar elke keer als ik het wil doen dan krijg ik het bericht "Geen toestemming ontvangen van de beheerder van GT-I9000.Het programma wordt gesloten." Kan iemand me daar mee helpen?

 2. Frank -

  Wat direct opvalt is dat de wifi performance flink minder is. Dat is wel erg jammer. Misschien dat dat het gevolg is van de keuze voor langere batterij duur……

 3. Niels -

  ik heb de update gedaan. Er zou in het homescreen menu een functie moeten zijn voor "manage apps" deze ontbreekt. Ook het effect van een oude beeldbuis bij aan en uitzetten ontbreekt… iemand idee???

 4. Timm -

  @Jasper: Inderdaad Finally!
  Maar ik had te vroeg gejuicht.. Samsung Kies liep vast nadat de firmware van de Samsung servers was gedownload.. Ook op mijn laptop geprobeerd, maar dat werkte ook niet. (Allebei Windows 7)
  Een tijd voor niets gewacht dus… nu toch maar via Odin gelijk 2.3.4 er op gezet. Hij doet het nu prima ūüôā

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters