Samsung brengt Android 2.3.3 uit in Nederland voor de Galaxy S

Samsung heeft de Android 2.3.3-update beschikbaar gesteld voor eigenaren met een eerste generatie Galaxy S. De update moet het toestel sneller maken, een hoop bugs verhelpen en uiteraard de software naar de laatste Android-versie brengen.

Eerder leek het er even op dat de update al was vrijgegeven door Samsung, maar dat bleek toen niet waar. Via Twitter laat Samsung Nederland nu weten dat het deze keer wel begonnen is met het uitrollen van de langverwachte Android 2.3.3-update voor de Galaxy S. De update is via Samsung Kies te installeren op de Galaxy S. Volgens Samsung zal dit werken vanaf Kies 2.0.0.11044_11_3 en hoger. De update was al een tijd eerder uitgelekt en was voor gebruikers te flashen via Odin, de interne update tool van Samsung voor haar smartphones en andere telefoons.

De update brengt een hoop verbeteringen naar de Galaxy S. Zo is het aantal bugs flink verminderd en is de algehele snelheid van het toestel verbeterd dankzij de recente Android-versie. Ook zijn er extra widgets bij gekomen die tevens terug te vinden zijn op de Galaxy S Plus. Tot slot schijnt de batterijduur van het toestel licht verbeterd te zijn dankzij de update.

De update is vanaf vandaag te downloaden via Samsung Kies voor alle unbranded-toestellen. Onduidelijk is nog of de update ook al geschikt is voor branded-toestellen van providers. Ondertussen lijkt ook een 2.3.4-update aanstaande te zijn aangezien deze variant ook al gelekt is.

De Gingerbread 2.3.3 release staat klaar voor de Samsung Galaxy S. Downloaden via kies 2.0.0.11044_11_3less than a minute ago via TweetDeck

Favorite
Retweet
Reply

<a href=”http://twitter.com/SamsungMobileNL”>

SamsungMobileNL
SamsungMobileNL

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters