Samsung brengt de F700 onder bij Vodafone

Samsung heeft vandaag een persbericht uitgevaardigd waarin is te lezen dat de langverwachte F700 alleen bij Vodafone beschikbaar zal komen. Hiermee is veel onduidelijkheid rond dit toestel weggenomen.

"De snelle 3,6 Mbps HSDPA-verbinding van Vodafone zorgt ervoor dat gebruikers in no-time met de F700 kunnen internetten, downloaden, e-mailen en video’s kunnen bekijken. Met het uitschuifbare QWERTY-toetsenbord zijn e-mails, teksten en berichten zo getypt. En de geïntegreerde 3 megapixelcamera maakt haarscherpe foto’s. Via een groot 3,2 inch display op de F700 licht elke creatieve of zakelijke presentatie kleurrijk en levendig op." aldus Samsung.

De F700 krijgt een eigen OS van Samsung genaamd cross-concept Croix. Volgens Samsung moet alles makkelijk te bedienen zijn via het menu. De Samsung ‘Qbowl’ F700 is gemakkelijk te bedienen. Met zijn tiptoetsen, een veelvoud van multimediafuncties, touch screen en touchpad-interactie heeft Samsung haar expertise in gebruikersinterface-technieken verwerkt in een op en top designtelefoon.

f700-2-large 

Bron Samsung

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters