Samsung brengt 'fleurige' telefoons naar Rusland

Samsung brengt een aantal fleurige telefoons naar Rusland. Letterlijk, want de ladyphones zijn in mooie kleurtjes uitgevoerd met stijlvolle tekeningen van bloemen erop.

Samsung La Fleur Wave 723

De Russische tak van Samsung meldt dat er vier nieuwe La Fleur-telefoons zijn uitgebracht. Het gaat om de Wave 723 (S7230), de Wave 525 (S5250), de C3530 en de E2530. Ze zijn allemaal uitgevoerd in heldere kleuren met mooie bloemmotieven op de voor- en achterkant.

Samsung denkt dat deze uitvoeringen vooral de dames aanspreken. De twee Wave-telefoons zijn smartphones die op het eigen besturingssysteem Bada lopen. De Wave 723 heeft een donkerroze kleur met witte bloemetjes erop. De Wave 525 is wit met een donker bloemmotief.

De C3530 is een candybar die in twee kleuren wordt uitgevoerd, paars op de voorkant en metallic zilver op de achterkant. En de E2530 is een flip[hone die nogal minimalistisch is, en in zwart en rood is uitgevoerd, met een verborgen display op de buitenkant (achter een spiegeltje).

Deze telefoons gaan volgende maand de winkels in. Het is nog niet te zeggen of ze ook naar de rest van Europa komen. De prijzen lopen uiteen van bijna vierduizend tot 13000 roebel; omgerekend van 98 tot 321 euro.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters