Samsung brengt haar horlogetelefoon naar Nederland samen met de Giorgio Armani 2

Samsung heeft in Amsterdam tijdens de Miljonair Fair haar nieuwe watchphone aangekondigd voor Nederland. Daarnaast heeft Samsung ook de nieuwe Giorgio Armani-telefoon aangekondigd voor Nederland die op Windows Mobile 6.5 loopt.

Samsung watchphone S9110

Samsung heeft tijdens de jaarlijkse opening van de Miljonair Fair in Amsterdam twee nieuwe toestellen aangekondigd voor de Nederlandse markt. Allereerst wist Samsung de harten te stellen van menig miljonair met haar nieuwe watchphone genaamd de S9110. Dit toestel wordt geleverd in een handgemaakte horlogekist en daarnaast wordt er ook een stijlvolle Bluetooth headset meegeleverd met daarbij een daarop aan te sluiten stereo koptelefoon. De Samsung watchphone heeft een 1,76 full-touch display dat is aangepast aan de vorm van het polshorloge. Het toestel is ongeveer 11,98 mm dik en daarmee net wat dunner dan de horlogetelefoon van LG.

Deze telefoon zal slechts in 100 stuks uitgeleverd gaan worden door Samsung en hij moet begin volgend jaar op de markt te vinden zijn bij de retailer BelCompany. De prijs van deze gadget zal rond de duizend euro gaan liggen volgens Samsung. Later vandaag zullen we de eerste ervaringen plaatsen over deze horlogetelefoon van Samsung.

Samsung B7620 Giorgio Armani

Samsung heeft naast haar nieuwe horlogetelefoon ook de nieuwe Armani-telefoon voor Nederland aangekondigd. Dit toestel, dat eigenlijk rugnummer B7620 heeft mee gekregen, is deze keer een Windows Mobile-telefoon geworden met versie 6.5 erop. De nieuwe Armani-telefoon kenmerkt zich door zijn Qwerty-toetsenbord en daarnaast tilt het scherm ook omhoog zoals bij de HTC Touch Pro2. De Samsung B7620 is uitgedost in een goud kleurtje en is voorzien van speciale software op de Armani-look te behouden op het toestel. Het toestel beschikt over nagenoeg de zelfde specificaties als de Omnia Qwerty en zaken als HSDPA, GPS, Bluetooth en Wifi zullen er dan ook niet op ontbreken. Het toestel wordt aangedreven door een 800MHz sterke processor en beschikt daarnaast over een AMOLED-touchscreen.

De Samsung B7620 zal rond de 700 euro gaan kosten en begin januari op de markt gaan komen. Later vandaag zullen we ook de eerste ervaringen met deze telefoon uitschrijven op All About Phones.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters