Samsung C3510 Genoa officieel aangekondigd

Samsung heeft gisteren de C3510 Genoa, eerder bekend als Corby Pop, officieel aangekondigd. De Russische tak van Samsung maakte het toestel bekend, met de specificaties die we eigenlijk al wisten.

Samsung C3510 Corby Pop

Voorlopig is de Samsung Corby Samsung’s goedkoopste touchscreentelefoon, maar dat het nog goedkoper kan bewijst het bedrijf maar weer met de introductie van de Samsung C3510 Genoa. De specificaties waren al bekend en het toestel stond zelfs al in een foldertje van The Phone House in Spanje, maar officieel was hij nog steeds niet. Nu dus wel, de Russische afdeling van Samsung heeft het toestel gisteren officieel uit de doeken gedaan.

De specs van de telefoon zijn zoals verwacht redelijk basaal, het toestel heeft een mp3-speler, een 1,3-megapixelcamera en zal verder uitgerust zijn met een radio en social-networking-integratie. Het touchscreen van de C3510 heeft een doorsnede van 2,8 inch en moet bediend worden via de TouchWiz-UI van Samsung. De telefoon zal, in Rusland in ieder geval, nog deze maand verkrijgbaar zijn voor een prijs die rond de 6000 roebel ligt. Dit is zo’n €140, maar aangezien de Europese marktprijzen wat lager liggen, zal het toestel hier waarschijnlijk niet meer dan €100 gaan kosten.

Hoewel de C3510 eerst als Corby Pop door het leven gaat, lijkt het er toch op dat de telefoon in Nederland niet binnen de Corby-reeks gaat vallen. Iets dat wel logisch is, aangezien het toestel één van de meest kenmerkende features van de Corby, de Fashion Jackets, mist. Inmiddels pronkt de C3510 op de Nederlandse site van Samsung als C3510 Genoa en is het dus wel duidelijk wat de Nederlandse naam voor het toestel gaat worden.

Samsung C3510 Genoa perspic

 

Samsung C3510 Genoa perspic

 

Samsung C3510 Genoa Samsung NL Site

 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters