'Samsung Celox GT-I9210 heeft dualcore-processor draaiende op 1.5GHz'

Hoewel Samsung onlangs ontkende dat een uitgelekte roadmap echt was, zijn er nu toch plaatjes van een toestel uitgelekt die het bestaan ervan bewijzen. Het gaat om een nieuw vlaggenschip, de Celox, die voor Japanse LTE-netwerken bestemd lijkt.

Samsung Celox

De Celox draagt typenummer GT-I9210 en wordt geschaard in de succesvolle Galaxy S-lijn. Het toestel biedt volgens de geruchten een 1.5GHz dualcore-processor van Qualcomm, plus 1 Gb Ramgeheugen en een reusachtig 4.5-inch scherm met WVGA-resolutie. Behalve dat scherm komen de specificaties in grote lijnen overeen met die van de Galaxy S II, het huidige vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant.

Het toestel lijkt in Korea en Japan op de markt te worden gebracht, aangezien het geschikt is voor de LTE-netwerken van telco’s in die landen.

Of het hier gaat om een vroeg prototype of een model dat straks in de winkels zal liggen, is nog niet helder. Er wordt aan dat laatste getwijfeld omdat de karakteristieke home-button op de voorkant van de Samsung-telefoon ontbreekt.

Samsung Celox 

Bron: Talkandroid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. x-master -

  De Samsung Nexus S heeft ook geen fysieke Home-knop..

  Verder lijkt het mij ook inderdaad wel een voorbereiding voor Ice cream.. 😉

  (lijkt btw bij het bovenste plaatje of er een deuk in het achterklepje zit.. miss een goedkope achterkant omdat het toch een prototype omvat..??)

  1. bartvuijk -

   Volgens mij is die deuk juist een bobbel, net als bij de Galaxy S. De Nexus S is weliswaar door Samsung gemaakt maar is een Google telefoon, waar andere eisen aan worden gesteld.

 2. gwystyl2 -

  Er is wel een touch-home button aanwezig. Misschien proberen ze het nu met alleen touch-knoppen vanwege de overeenkomsten met de iPhone? Het zou kunnen dat op deze manier ook makkelijker de UI van nieuwere Android versies bediend kan worden. De knoppen die je ziet lijken namelijk wel op de schermknoppen van HoneyComb. Dit zou de telefoon-interpretatie in IceCreamSandwich kunnen zijn (nergens op gebaseerde gok :))

  1. bartvuijk -

   Het ontbreken van de fysieke home-button deed mij ook denken aan het verwijt van Apple dat Samsung de iPhone 'slaafs' kopieert. Knoppie weg, probleem minder.

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters