Samsung Corby plaatjes gelekt, beschikbaar voor pre-order

Niet zo lang geleden kwamen de eerste afbeeldingen en specificaties van de Samsung Corby vrij, nu is het toestel in het wild gezien en op de foto gezet. Daarnaast valt het toestel ook al te pre-orderen en beweert de winkel hem in twee weken al te hebben.

Samsung S3650 Corby achterkant

De Samsung Corby lekte vorige week zaterdag voor het eerst uit en meteen al waren veel specificaties bekend. Zo wisten we dat het toestel geen Wi-Fi, GPS of 3G ondersteuning zal krijgen, dat hij uitgerust wordt met een 2-megapixelcamera en dat ook een mp3 speler en FM radio van de partij zijn. Daarnaast wisten we al dat de prijs rond de €200 ging liggen en dat het toestel binnenkort in de winkels terecht zal komen. Webshop 2Call nam dit allemaal wel heel letterlijk en heeft het toestel al in de pre-order gezet voor een prijs van €190. Ook beweert de winkel dat het toestel binnen twee weken al leverbaar is. Of dit uit goede bronnen komt of dat 2Call gewoon wat gokwerk heeft gedaan is niet bekend, maar mocht je de Samsung Corby willen hebben voor €190 dan kun je hem voor die prijs alvast kopen en weet je zeker dat je er niet meer voor moet betalen.

Om de geruchten over deze S3650 nog wat kracht bij te zetten, heeft iemand het toestel gefotografeerd, wat resulteerde in de eerste spy-pics van de Corby. Hierop wordt het typenummer bevestigd en verder is het gewoon nog een bevestiging dat het toestel gaat komen. De zijkanten zijn ook allebei op de foto gezet, dus die kunnen we nu goed zien, iets dat uit de eerdere afbeeldingen niet kon.

Samsung S3650 Corby spy-pic 
Samsung S3650 Corby spy-pic

 

Samsung S3650 Corby spy-pic

 

Samsung S3650 Corby spy-pic

 

Bron: CelularCafe

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters