Samsung Corby wordt nieuwe goedkope touchscreentelefoon

De markt van goedkope mid-range touchscreentelefoons wordt steeds groter en daar speelt Samsung handig op in. De Samsung Star was al een groot succes en binnenkort komt Samsung met een andere, nog hippere, goedkope touschscreentelefoon als we de geruchten mogen geloven: de Samsung S3650 Corby.

Touchscreentelefoons worden steeds meer gewaardeerd en wijder verspreid in de markt en ook de lagere regionen van het mid-range segement worden door de aanraakgevoelige telefoons aangedaan. We zagen eerder al toestellen zoals de LG KP500 Cookie en de Samsung S5230 Star een enorm succes worden en voor de nabije toekomst staat er ook al een dergelijk Nokia toestel gepland: de 5530 XpressMusic. Samsung zal het er niet bij laten zitten volgens de geruchten en zou daarom binnenkort met een nieuw goedkoop touchscreen-toestel komen, de S3650 Corby. Dit toestel is er eentje met een jeugdige uitstraling en wij zien hem dan ook een beetje als een touchscreen opvolger van de Samsung S3030 Tobi.

Het toestel draait net als veel andere telefoons op Samsung’s eigen TouchWiz interface en zal volgens de geruchten nog deze maand op de markt verschijnen. Het toestel gaat €200 kosten en daarvoor krijg je een hippe touchscreentelefoon met gematigde specificaties. Zo heeft het toestel geen 3G ondersteuning en ook Wi-Fi en GPS zijn niet te vinden op deze S3650. Onder de dingen die het toestel wel heeft bevinden zich onder andere een 2-megapixelcamera, een MP3-speler, quad-band GSM ondersteuning, een FM radio, de mogelijkheid om het toestel uit te breiden met een MicroSD geheugenkaartje en een 2,8 inch QVGA-touchscreen. Wanneer de officiële aankondiging zal zijn is nog niet bekend.

Samsung S3650 Corby front

 

Samsung S3650 Corby side

 

Samsung S3650 Corby back

 

Samsung S3650 Corby front music

 

Samsung S3650 Corby Back

 

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jansen -

    geachte lezers ik heb een samsung corby maar me touchscreen doet het niet meer weet iemand hoe dat kan of wat ik dr aan kan doen

    vriendelijk dank

    groet Jansen

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters