Samsung Denemarken zet teaser van Galaxy S III online

Samsung Denemarken heeft een foto op zijn Facebookpagina gezet waarop de contouren van een smartphone zichtbaar zijn, met een blauwe doek erover. Op die doek staat 3 mei geprojecteerd, de datum waarop Samsung in Londen zijn nieuwe vlaggenschip bekend zal maken.

Het ontwerp, voor zover dat uit de foto van Samsung te halen valt, lijkt redelijk overeen te komen met het design van een Samsungtelefoon in een Vietnamees filmpje dat gisteren op Youtube verscheen. In dat filmpje bespreekt een Vietnamese blogger uitgebreid het toestel dat volgens hem een prototype is van de Samsung Galaxy S III.

In dat toestel zit een quadcoreprocessor die zijn werk doet op 1,4 GHz, een Mali-400 GPU – die ook in de Galaxy S II zit – en een scherm met 320 pixels per inch. Dat scherm heeft een resolutie van 720p en heeft een diagonaal van 4,6 inch. De accu in dit toestel is een 2050 mAh exemplaar en verder wordt nog onthuld dat het toestel een microsimkaart slikt, plus een microSD-kaart. Het toestel zou ook nog 16GB intern geheugen hebben.

Wat er allemaal van klopt en niet, is pas met zekerheid te zeggen op 3 mei, als Samsung zijn langverwachte nieuwe vlaggenschip onthult in Londen.

SG3

 

Bron: GSM Arena

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters