Samsung Denemarken zet teaser van Galaxy S III online

Samsung Denemarken heeft een foto op zijn Facebookpagina gezet waarop de contouren van een smartphone zichtbaar zijn, met een blauwe doek erover. Op die doek staat 3 mei geprojecteerd, de datum waarop Samsung in Londen zijn nieuwe vlaggenschip bekend zal maken.

Het ontwerp, voor zover dat uit de foto van Samsung te halen valt, lijkt redelijk overeen te komen met het design van een Samsungtelefoon in een Vietnamees filmpje dat gisteren op Youtube verscheen. In dat filmpje bespreekt een Vietnamese blogger uitgebreid het toestel dat volgens hem een prototype is van de Samsung Galaxy S III.

In dat toestel zit een quadcoreprocessor die zijn werk doet op 1,4 GHz, een Mali-400 GPU – die ook in de Galaxy S II zit – en een scherm met 320 pixels per inch. Dat scherm heeft een resolutie van 720p en heeft een diagonaal van 4,6 inch. De accu in dit toestel is een 2050 mAh exemplaar en verder wordt nog onthuld dat het toestel een microsimkaart slikt, plus een microSD-kaart. Het toestel zou ook nog 16GB intern geheugen hebben.

Wat er allemaal van klopt en niet, is pas met zekerheid te zeggen op 3 mei, als Samsung zijn langverwachte nieuwe vlaggenschip onthult in Londen.

SG3

 

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Barf -

  Nee, jij bent een licht in je leven. De N900 wordt nog steeds ondersteund door de community, maar het is verder helemaal niet relevant. Hij had 't over intern geheugen en als hij 16 weinig vindt dan is dat zijn zaak. Als hij daarbij refereert naar een twee jaar oud toestel dan is dat relevant. Ja maar Neukia stopte de ondersteuning al na een jaar… Nou en, dan is die 32GB nog steeds 32GB.

 2. Sjon -

  De contouren lijken heel erg op dat van de Galaxy Nexus als ik dat zo moet bekijken

  @ Robnas,

  Wow een N900 en hoe lang heeft Nokia die ondersteund met Maemo ?! Wat heb je aan 32 GB als het besturingssyteem ruk is.

 3. Pipo -

  16GB is over het algemeen voor de meeste bruikers voldoende, en Samsung kan de kosten drukken en toestel iets goedkoper houden, en als je wilt kan je hem altijd uitbreiden wat ook weer voordelen heeft.

 4. robnas -

  16GB intern geheugen. Volgens mij zijn we aangekomen dat intern geheugen een stabiel eindpunt heft bereikt. Mijn Nokia N900 van 2,5 jaar terug had al 32GB geheugen, 2,5 jaar later is het vlaggenschip van Samsung maar uitgerust met de helft daarvan…

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters