Samsung doet nu ook nepleer op nieuwe Chromebook

De Galaxy Note 3 was het eerste toestel dat Samsung met een nepleren achterkant naar de winkels bracht. Inmiddels zijn er ook tablets met zo’n achterkant gepresenteerd en volgens de bekende twitteraar @EVLeaks wordt ook een nieuwe Chromebook van Samsung van een nepleren cover voorzien.

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 S Pen
Achterkant Galaxy Note 3

Zogenaamd gestikt nepleer van doodgewoon plastic is dus blijkbaar de manier waarop Samsung omgaat met de veelgehoorde kritiek dat de apparaten van deze fabrikant er erg ‘plasticky’ uitzien en goedkoop aanvoelen.

De nieuwe Chromebook, een laptop die loopt op het Chome-besturingssysteem van Google, is volgens het plaatje dat EVLeaks op de kop tikte een soort mix van de Note 3 en de Ativ Book 9 Plus. Met de slanke lijn van de Ativ, en de leatherlook van de Note 3. Het laptopje loopt ook op een soort telefoonprocessor, een Exynos-exemplaar die door Samsung zelf is ontwikkeld. Het scherm meet 11,6 inch en verder is er nog niet veel over bekend. Het laptopje is nog niet officieel aangekondigd.

Of dit betekent dat Samsung ook meer telefoons in de toekomst van de nepleren ‘look’ gaat voorzien is natuurlijk nog niet bekend, maar het begint er wel op te lijken dat Samsung dit een tijdje als vast onderdeel van het design van allerlei apparaten gaat voeren.

Samsung doet nu ook nepleer op nieuwe Chromebook chromebook2leakaam 

Bron: Android and me

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters