Samsung: “E-mail problemen Wave zijn bekend”

Samsung heeft tegen over All About Phones bevestigd dat de Samsung Wave problemen heeft met het versturen en ontvnagen van e-mails. De producent werkt momenteel hard aan het probleem en lijkt al te weten waar de fout ligt.

Samsung Wave

Samsung heeft aan All About Phones verteld dat het inderdaad klopt dat gebruikers momenteel problemen kunnen ervaren met het ontvangen en verzenden van e-mail met hun Samsung Wave. Gebruikers op onze website weten te melden dat ze geen e-mail kunnen versturen of ontvangen en het opzetten van een e-mailaccount wil soms ook niet werken. Samsung weet inmiddels van het probleem af en volgens de producent komt het probleem alleen voor bij Ziggo en KPN. De producent is inmiddels in overleg met beide providers en heeft al een goed idee waar het probleem precies ligt. Samsung verwacht dan ook dat het binnenkort de problemen kan verhelpen voor alle Wave-gebruikers.

Samsung kon niet precies melden wanneer het verwacht dat het probleem opgelost is maar dit zal eerder weken dan maanden zijn, aldus Samsung Nederland. Ook wist de fabrikant het Exchange-probleem uit te leggen voor de Wave. Om Exchange in te kunnen stellen moet je de webmail url opgeven in plaats van de het domein url zoals bij andere Exchange-clients dat het geval is. Als je de juiste url opgeeft voor webmail toegang die je zelf ook gebruikt om in te loggen via een browser dan zal het toestel het wel pakken en synchroniseren, aldus Samsung. Voor de review van de Samsung Wave kun je hier terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hannie -

  Hier precies het zelfde probleem! Alleen heeft hij nu bedacht dat het wachtwoord niet klopt, terwijl dit absoluut wel klopt. Ik heb het al 3x ingevuld!!:(

  Vooral dat verbinding mislukt maakt me razend xD

 2. joris -

  hey allemaal,

  ik heb al een half jaar de samsung wave engeen klachten, tot afgelopen woensdag!!

  toen liep mijn toestel telkens vast!!! en kan ik niks meer. maar als ik het geheugenkaartje eruit haal en de mobiel wer aanzet, doet die het prima!

  dit doet die met meerdere geheugenkaartjes, dus ligt niet aan het geheugenkaartje dan toch??

  grt joris

 3. Mandy -

  Hallo!

  Afgelopen week heb ik mijn email for exchange verwijderd. Ondertussen is mijn firmware geupdate. Nu wil ik mijn werkmail weer op mijn telefoon hebben maar lukt dat ineens niet meer. In plaats van 'email for exchange' staat er nu 'exchange activesync'. Als ik alle gegevens invul krijg ik iedere keer de melden 'verbinding mislukt'. Waar kan dit aan liggen?

  Groetjes!

 4. Emmy -

  Had werkmail op mijn Wave en die was ineens niet eer te openen vanwege interne fout. Eraf gehaald, lukte me nooit meer om opnieuw via Exchange Activesync of Email for exchange te installeren. Toestel opgestuurd, een week kwijt geweest, vanmorgen weer ontvangen en wat denk je? Doet het nog steeds niet. Wat een k….toestel!!!
  Opnieuw maar weer bellen en opsturen! Mijn volgende toestel wordt echt geen Samsung meer!

 5. Emmy -

  Had werkmail op mijn Wave en die was ineens niet eer te openen vanwege interne fout. Eraf gehaald, lukte me nooit meer om opnieuw via Exchange Activesync of Email for exchange te installeren. Toestel opgestuurd, een week kwijt geweest, vanmorgen weer ontvangen en wat denk je? Doet het nog steeds niet. Wat een k….toestel!!!
  Opnieuw maar weer bellen en opsturen! Mijn volgende toestel wordt echt geen Samsung meer!

 6. wave -

  als je naar de menu gaat van je telefoon zie je mijn account staan, als je erop klikt kan je het verwijderen en het wordt alleen van je telefoon verwijderd.

 7. Emi94 -

  Hoi, kan iemand mij helpen?
  Ik heb al een tijdje een Samsung wave en die van mij werkt prima, alleen ik heb IM en email erop gezet, en ik hoor van iedereen dat mijn msn snachts aanstaat. Er is wel een optie om het hotmail account te verwijderen via Email, maar verwijder ik het account dan van mijn telefoon of mijn hele hotmail account?:P

 8. marieke -

  kan iemand mij vertellen hoe de navigatie werkt? ik krijg het niet voor elkaar dat hij gaat zoeken. Blijft om adres vragen, wordt er gek van!

 9. Rebecks -

  En hoe heb je dat gedaan? Email er af gegooid en weer erop gezet? Af en aanmelden?
  Ik heb mijn ww veranderd, en sindsdien doet msn het niet meer..

 10. nina -

  hallo!!!
  ik ben blij om te zien dat ik niet de enige ben die niet te spreken is over de wave!
  de problemen die ik tot nu toe heb gehad:
  op een gegeven moment (al 4 keer gebeurd) kan ik mensen die bellen niet meer verstaan, heel blikkerig geluid! als ik dan een update doe is het weer verholpen, maar heel vervelend want gebruik deze telefoon ook voor werk!
  hij geeft niet meer aan dat hij aan het opladen is
  ineens synchroniseert hij sinds vorige week mijn email niet meer, als ik de telefoon dan uit en aanzet doet hij het tien minuutjes wel en daarna niet meer!
  het grootste punt waarom ik hem iedereen af zou raden is de slechte apps! en zeker het ontbreken van whatsapp voor bada is een supergroot minpunt!
  ik heb in ieder geval heel erg veel spijt van deze miskoop

 11. Paul -

  Hallo Mirthe,

  Ik heb ook problemen met de wekker functie. Ik ben er achter gekomen dat wanneer je de tijd opnieuw insteld (bijv 1 min. later) en deze opslaat de wekker gewoon functioneert. Inmiddels heb ik de gsm voor de 2e keer opgestuurd mede ivm dit probleem. Ik ben benieuwd of het opgelost wordt. Dit probleem is namelijk onstaan na een software update van Samsung zelf.:S

 12. Mathieu -

  Bij mij werkte alles tot voorheen goed, maar sinds vandaag kan ik geen e-mail meer ontvangen. Versturen lukt nog wel, maar deze mailtjes worden dan niet opgeslagen.. Ik heb een Hi online 15 abonnement.

  Hoop dat dit probleem snel verholpen wordt!!:S

 13. mirthe -

  :)wat raar dat jullie zo veel klachten hebben:O want bij mij doet ie het BIJNA perfect

  ik heb gewoon hi20 met internet van 3,75 en dat is het probleem niet maar soms zegt die dat het geheugen vol is, en dan doet ie heel raar, maar ik kan dan niet meer verder op de plek waar ik was gebleven. terwijl als ik het opnieuw proberhet wel lukt:S"

  mijn wekker doet het ook niet meer, das echt irri:(

  zo af en toe kan ik sommige dingen in samsungapps niet downloaden, en dan ff opnieuw opstarten en dan doet ie het wel:)

  maar over die mail en die IM die zo raar doet, ik heb daar totaa lgeen last van maar ach, misschien is het een systeemfout:S

  ga er gewoon mee naar winkel en vraag om hulp, dat werkt bijna altijd

  1. Paul -

   Hallo Mirthe,

   Ik heb ook problemen met de wekker functie. Ik ben er achter gekomen dat wanneer je de tijd opnieuw insteld (bijv 1 min. later) en deze opslaat de wekker gewoon functioneert. Inmiddels heb ik de gsm voor de 2e keer opgestuurd mede ivm dit probleem. Ik ben benieuwd of het opgelost wordt. Dit probleem is namelijk onstaan na een software update van Samsung zelf.:S

 14. SAMSUNGWAVE -

  :SIk lees hier toch een hoop klachten, waarvan sommige ook gemeld zijn bij de klantenservice.. Als ik ze bel, weten ze nergens van af en ben ik volgens hun de enige die problemen heeft.. Over 4 maandjes kan ik een nieuwe telefoon uitzoeken, dus weet niet of ik hem wel op ga sturen, aangezien dat ook weer een tijd duurt! En is het probleem dan opgelost??

  Bij mij laadt ie nu de contactpersonen maar voor de helft.. En sommige staan offline terwijl ze gewoon online horen te zijn, maar mijn wave geeft ze als offline weer! Heel vervelend dus! Verder wel prima telefoon, alleen ruzie met internet/im/msn ed.

  Ook blijft msn niet aanstaan als ik hem bv snachts aan laat staan, word ik wakker zie ik melding dat er gepraat is, open ik msn, zegt ie dat ik offline ben en kan ik dus de berichten niet lezen! :S

 15. iris -

  pff de samsung wave werkt bij mij wel super in het begin… ik heb hem nu sinds juli hartstikke blij mee maaaar mijn twitter doet het niet meer! ik heb een keer mijn telefoon laten vallen en mijn trilstand doet het ook niet meeeer ! op laten sturen is een optie maar dan krijg je weer zo'n rot leentoestel! heeft iemand hier raad mee ! please help !!

  1. Lilian -

   Bij mij doet twitter het opeens ook niet meer, vaag…. en natuurlijk het e-mail probleem. Ik gebruik kpn, waarom lukt het niet, en waar blijft die update van Samsung 🙁

 16. risk -

  Hallo,

  Is er iemand die mij vertellen kan hoe ik weer internet op me Wave krijg… heb de foon vanaf 1 juni tot op heden alles prima verlopen..maar sinds 2 weken kan ik niet meer op internet (Hyves,msn ect) ook de G links bovenin is weg..? Als ik nu op de het linkje Hyves druk geeft die aan Wi-fi en pakketgegevens niet beschikbaar. Wi-fi inschakelen? Nee want dat gebruikte ik voorheen ook niet (toen kon ik overal op internet) Dus ik zeg dan NEE en krijg dan de melding interne serverfout..Me hele foon al afgezocht, gereset..maar het helpt niet…Wie heeft dit ook en nog liever wie heeft de oplossing :S

 17. Barto -

  Bij e-mail instellen (via Vodafone) heb ik niet de mogelijkheid om de username en password van de vodafone smtp server (authsmtp.vodafone.nl) in te stellen. Hoe kom ik daar ??

 18. Ingrid -

  Sinds vandaag problemen met mijn email:(;vanmorgen nog gemaild en een uur later deed mijn Samsung Wave emailaccount niets meer. Ik zie nu dat het een bekend probleem is. Ik overweeg om de telefoon retour te sturen (1,5 mnd oud)omdat deze gewoon niet aan de verwachtingen voldoet en Samsung dus niet met een passende oplossing komt.
  Helaas:S want ik vind het wel een prettig:Y toestel.:(

 19. John R -

  Ik heb de adviezen gecombineerd (van Kelly o.a.) en óók bij Internetprotocol Internetprofielen KPN WAP aangevinkt, (hij stond op Mobiel Internet). Hier kom je als volgt:

  Internet selecteren (dmv middelste knop van het toestel) en aanklikken
  Op het scherm dat je dan ziet die drie puntjes aanklikken (onderaan in die “balk”)
  Dan zie je Internetinstellingen, dit selecteren/ klikken
  Dan Internetprofielen aanklikken
  En dan KPN WAP aanvinken

  Bij mij werkt het nu weer!

  Allemaal dank, vooral Kelly en haar broertje!

  John R

 20. peelhijser -

  Hi Mandy

  Je kunt de telefoon helemaal resseten door het volgende nr in te toetsen *2767*3855# bij telefoon nummer draaien;als je dat hebt gedaan start hij opnieuwd op,:Y maar dan is hij wel helemaal weer leeg dus fotos en dergelijke ff opslaan je sim en sd worden niet gereset :Y
  ;)Groetjes Ruud.

 21. erik -

  Kreeg de 3g melding links niet maar na even de batterij te hebben verwijderd stond die melding er wel bij. Bedankt want het werkt weer naar behoren

 22. tara -

  Ik heb een internetabonnement, maar wil graag thuis wifi op mijn wave gebruiken, maar krijg dit niet voor elkaar, telkens wanneer ik het wachtwoord invul en op ok druk gebeurt er niets. Wanneer ik dan op internet ga heb ik toch het idee dat de wave mijn abonnement gebruikt.
  Vorige maand had ik nog geen internet abonnement en dacht ik thuis op wifi te zitten en nu heb ik een rekening van 75 euro, omdat ik op internet had gezeten. Goed balen dus. :X
  Wie kan mij helpen? :S

 23. mandy -

  Telkens als ik internetverbinding wil doen met mijn samsung wave dan geeft die aan service niet beschikbaar.
  Kan mij iemand helpen hoe ik dit opgelost krijg.

  dank u

 24. Vossie -

  Hallo,

  ik heb sinds 20-08 de wave maar lukt nog steeds niet om mijn e-mail account aan te maken ik las dat veel mensen er last van hebben!
  Heeft samsung nog steeds niks gedaan aan dit probleem?
  Als ik kpn bel kunnen ze me ook niet echt helpen en klantenservice van samsung doet net of er niks aan de hand is!
  Ik hoop dat iemand wat weet, alvast bedankt!!!

 25. Gast Frank -

  Synchroniseren via internet werkt niet, alleen synchroniseren via wifi. Abonn. bij T-mobile.
  Internet zelf werkt wel.
  tip: Bij fouten of ander vreemd gedrag, de telefoon uit- en aanzetten, daarna komt bepaalt gedrag niet meer voor.:S

 26. Tommie -

  Hallo,
  Kan iemand mij vertellen hoe ik het automatisch synchroniseren van mijn emailaccount (gmail) op handmatig kan zetten. Doordat hij constant synchroniseerd is mijn batterij binnen driekwart dag leeg.
  Alvast bedankt,
  Tom

 27. Paul -

  Sinds 2 dagen de wave, e mail en alles werkt goed. navigatie is kloten.(of heb ik iets niet goed ingesteld)
  MI (MSN)werkt amper en ik krijg mijn gemaakte account niet meer weg, weet iemand hoe ik een ander account kan maken op IM ibij Messenger?

 28. mijntje -

  Im werkt niet… inloggen werkt niet,

  diverse keren contact gehad met hi, geen probleem bekend,

  heeft iemand oplossing en weet hoe ik me weer kan aanmelden bij IM

  groetjes mijntje

  1. Sanne -

   Ik heb hetzelfde probleem.. Op het moment dat ik mij wil aanmelden bij IM krijg ik de melding dat mijn gegevens niet opgehaald kunnen worden…
   Snap er niets van:S

 29. Daan -

  Wave nu een maand in bezit. Alles heeft tot vandaag prima gewerkt. Vanmorgen liet mijn im hotmail geen contacten meer online zien ( deze waren er wel, op laptop ). Mijn email / messenger account verwijderd en opnieuw ingesteld. Mail werkt weer prima, alleen de messenger krijg ik niet meer ingelogd. Blijft een melding geven "ongeldige aanmelding". Vanavond de beschikbare update gedaan via Kies. Maar nog steeds geen werkende messenger meer. ( Internet / mail werkt dus prima )
  Kan iemand mij misschien nog aan een oplossing helpen, alvast bedankt

 30. vinnie -

  worden we hier allemaal genaaid ofzo ik krijg sinds vandaag ook steeds interne verbindings fout. had ik op me werk pauze, dus ik verveelde me en dacht ga even internetten, neehor!:( maandag maar naar hi gaan om te vragen of zij een oplossing hebben

 31. Jurgen -

  Ik heb sinds kort ook de wave.

  Had in het begin ook problemen met internet toegang maar na ik paket gegevens aangezet had was dit wel opgelost

  Maar krijg nu met geen mogelijkheid toegang tot Samsung Apps en als ik probeer een email account aan te maken lukt dat ook niet eveneens als messenger bij al deze dingen vul ik al me gegevens in en wil ik verder gaan komt er te staan controleren en dan komt er uit eindelijk te staan verbinding mislukt.

  Wat zou dit kunnen zijn??

 32. rozie1702 -

  Ik heb sinds een aantal weken de Samsung Wave en gebruik hem ook veel als MP3-speler. Vooral 's-avonds in bed. Bij mij is het al een aantal malen gebeurd dat de telefoon 's-nachts (terwijl hij in een hoesje zit en de schermbeveiliging erop zit) zomaar een nummer uit de lijst van oproepen ging bellen. (Dus niet de contacten). Dit is erg vervelend allemaal en ik vertrouw het toestel dus ook niet meer. Dit gebeurde ook nadat ik de nieuwste firmware op het toestel had gezet.Hebben hier nog meer mensen last van (gehad)?

 33. TITA -

  Heb de Wave sinds een week, probeer via alle mogelijkheden met mijn wifi van mijn laptop
  op internet te komen. Telkens ik op internet kom blijft scherm een tijdje laden en dan wordt het volledig blank scherm. Na een tijdje krijg ik dan de mogelijkheid om het wifi adres aan te klikken wat ik ook doe en terug een blank scherm.
  Hopeloos……

 34. wave -

  Ik denk dat er iets mis is met je wave, ik heb de wave ruim een maand echt een geweldig toestel en wordt alleen maar warm tijdens het opladen (een klein beetje maar) wat normaal is, verder is ie ook nooit vastgelopen, reageert supersnel, batterij gaat lang mee, ik denk dat je hem moet opsturen voor reparatie.

 35. Nancy -

  Samsung wave nou een kleine maand in bezig en de volgende problemen/vragen/w e

  Toestel wordt soms kokend heet; in lader, bij afspelen van muziek, of zelfs in standby stand..

  Batt gaat aardig snel leeg!

  Loopt soms vast/reageert soms heeeeel traag..

  en…. internet werkt K*t !!! IM doet t zelden !! hij laadt me contactpersonen niet/zelden.. of hij meld me gewoon helemaal niet aan..

  Verder toptoestelletje hoor iemand idee hoe of wat met IM ?!

 36. Nadia -

  Bedankt voor je reactie. Dat had ik inderdaad ook geprobeerd maar hij blijft dezelfde fout geven. Andere suggesties? De punten die Samsung mij geeft om hem na te laten kijken zijn allemaal tot 17:00 open, lekker handig als je fulltime werkt.. zucht:)

 37. Nadia -

  Wie kan mij helpen? Ik heb sinds 23/7 een Samsung wave maar internet doet het niet. Ik heb alle mogelijke verbindingen uitgeprobeerd maar werkt niet. Samsung heeft mij instellingen gestuurd, werkt ook niet. Hij geeft steeds de fout: "interne serverfout" Kan iemand mij helpen?

  Bvd!

  Nadia

 38. Cindy -

  Hallo ik had ook het probleem dat er om een wifipakket of iets werd gevraagd (zit ook bij hi), maar ik heb mijn samsung wave nu bijna een week en vandaag is mijn broertje er eindelijk achter wat het probleem is. Ik zal in de volgende stapjes uitleggen hoe je het moet aanpassen: 1. ga naar instellingen 2. ga naar connectiviteit 3. ga naar netwerk 4. ga naar netwerkmodus 5. automatisch staat aangevinkt, dit moet je veranderen in UMTS 900/2100 6. als je internet opstart vraagt ie nog 1 keer naar wifi en dan staat er links onderin 2G/3G, hier moet je op drukken en dan doet je internet het als het goed is. veel plezier! ik ga nu lekker msnen op mijn samsung wave haha!:P

 39. Ingrid -

  Cats schreef op 25-6:
  Doe ik nog iets niet goed, wil ik verbinding maken geeft dat ding aan wifi en pakketgegevens niet beschikbaar. wifi inschakelen? antwoord nee, dan een interne serverfout.

  Ik zit met hetzelfde probleem en krijg het niet opgelost. Heb al twee keer sms ontvangen van HI voor mijn instellingen maar daar krijg ik het nog niet mee opgelost.
  Kan iemand helpen???

  1. michaelpb -

   Die sms-dingen werken niet. Check je handmatige instellingen. Ga naar instellingen->toepassingen->internet en kijk naar welke profielen bestaan en/of zijn ingesteld. Bij mij werkt alles perfect (T-Mobile + WiFi thuis/ zaak)

 40. michaelpb -

  Hardwarematig is alles vrijwel altijd ok. Dit is mijn vierde Samsung toestel. Nog nooit een hardware defect gehad en de toestellen zijn altijd perfect gebouwd. Ook de wave. Ik krijg echter meer en meer het gevoel dat ik qua software/ OS een beta versie in handen heb en Samsung communiceert gewoon niet. In marketing en sales zijn het toppers, maar klantenbinding, support of aftersales? Zwaar onder de maat.

 41. AlainS -

  MichaelPB heeft gelijk. Hoewel ik de toestellen van Samsung meestal degelijk vind, is hun service inderdaad beneden alle peil. Ik kan zelfs het online service formulier niet invullen, want het lijstje van de GSM types gaan niet open. En dus kan ik zelfs geen support aanvragen. En om een half uur aan de telefoon te hangen om dan te horen dat ik moet wachten op een update heb ik ook niet veel zin.

 42. AlainS -

  Dat van die 2 providers klopt inderdaad volgens mij niet, en het verhaal van het webmail adres ook niet. Bij mij in elk geval niet op onze Exchange 2003 server.

  Wanneer ik het webmail adres gebruik, dus xxx.xxx.be/exchange ipv xxx.xxx.be dan kan ik niet verbinden.

  Wanneer ik bij het maken van de Exchange acoount eerst het synchroniseren van de mail laat uit staan, en pas na de eerste synchronisatie van contactpersonen en taken terug aan zet dan kan ik de mail synchroniseren. Maar dan kan ik geen enkele mail meer wissen op de Wave.

  Wanneer ik de mail synchronisatie onmiddellijk aan zet, dan haalt hij de eerste keer alle mails correct op. Ik kan dan ook na het synchroniseren de mails wissen op de Wave. Daarna wil de wave echter niet meer synchroniseren (zonder foutmeldingen).

  En voor alle duidelijkheid: dit is bij een Belgische provider (Proximus), dus het heeft niets met de vermelde providers te maken.

  Ik ben in elk geval blij dat ik al iets vind over een 'gekend' probleem.

  1. michaelpb -

   Eindelijk een vriend gevonden. Dat er wat kinderziektes in een telefoon of nieuw OS kunnen zitten snap ik wel, maar het aantal fouten dat er in dit toestel zit is flink. En de service van Samsung naar gebruikers toe is ronduit om te janken (leest u mee Samsung?). Hiervoor ook Samsung toestellen gehad op Windows: nooit problemen gehad. Nokia kwam daarna en die service en updates voor toestellen zijn in 1 woord geweldig. Kan Samsung een puntje aan zuigen. Zie ook mijn relaas in de commentaren van de review op deze geweldige site.

   Samsung kom eens snel met een enorme update èn met de beloofde geheugenkaart!

 43. cats -

  Doe ik nog iets niet goed, wil ik verbinding maken geeft dat ding aan wifi en pakketgegevens niet beschikbaar. wifi inschakelen? antwoord nee, dan een interne serverfout.
  help!

 44. cats -

  Wie kan mij vertellen hoe ik op internet kom als er een versleutelde WIFI locatie is. Ik zou dan toch via mijn eindeloos online abbonnement gewoon internet verbinding moeten kunnen krijgen.Ben ik nou zo dom?

   1. peelhijser -

    Samsung wave kun je reseten gewoon telefoon openen en nummer *2767*3855# daar na gaat het van zelf ps let wel op dat alles wordt gewist behalve je sim en geheugen kaart.sucses

  1. matthijs -

   hey het is laat 😛 maar dat je met wifi versleuteld heb kan gebeuren dan moet je het wachtwoord weten… als je zo op internet wilt zonder wifi punt dan moet je naar instellingen dan connectiviteit en dan een beetje naar onder scrollen en er staat dan pakketgegevens gebruiken dat betekent dat als je die aanzet dat je dan op internet kunt via je provider zelf dus waar je maar wilt :Y:):)

 45. michaelpb -

  Ziggo en KPN? Wat is dat nou voor onzin. Ik heb een exchangeaccount van mijn werkgever die niet werkt en nog 1 privé die bij een provider draait. De ene is een Microsoft server, de andere een Zarafa server. Beide servers kan ik met al mijn andere smartphones gewoon benaderen (Samsung Omnia, Samsung Blackjack, Nokia 5800 en 5530). Met elke telefoon lukt het, beHALVE met de Samsung Wave. En Samsung wil beweren dat het aan twee providers ligt? Pardon?

  Maar hey! Als het maar wordt opgelost 🙂

  1. Danijel -

   Ah, goed dat je het zegt. Voor Exchange moet je bij de Wave de url van je webmail ingeven ipv het Exchange adres. Dat wordt idd niet duidelijk uit het toestel zelf 😉 Ik zal even een update erbij schrijven.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters