Samsung E2530 moet Samsung's low-end-marktaandeel vergroten

Samsung heeft een nieuwe low-end clamshell aangekondigd onder de naam E2530. Het toestel gaat minder dan €100 kosten en heeft relatief geavanceerde features.

Samsung E2530

Samsung heeft een breed assortiment aan identiteitsarme low-end-telefoons en de E2530 zal daar zeker weer eentje van worden. Dat is echter totaal geen probleem voor Samsung, aangezien deze toestellen het zonder veel bombarie toch ver weten te schoppen qua verkoopcijfers. Zo staan de E1170, E1150 en E2120, die je waarschijnlijk net zo min als wij uit elkaar kunt houden, al geruime tijd bovenaan de lijst met toestellen met het grootste marktaandeel. De E2530 zal waarschijnlijk in ditzelfde rijtje terecht komen.

De E2530 gaat waarschijnlijk rond de €80 kosten in ons land, in een prepaid-pakket misschien iets goedkoper. Daarvoor krijg je een clamshell-model met onder andere een 1.3-megapixelcamera en een verborgen scherm aan de voorkant. Wat bijzonderder is, is dat je toegang hebt tot de Samsung Apps-applicatiewinkel en dat Twitter en Facebook ondanks de lage prijs van de telefoon geïntegreerd zijn. Wanneer het toestel precies verkrijgbaar zal zijn is niet bekend, maar dat zal vast niet lang meer duren.

Samsung E2530 

Bron: Unwired View

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters