Samsung Eltz S7220 lekt uit

We zagen vandaag al de Samsung S7350, hier kunnen we een candybar aan toevoegen. Het toestel moet de Samsung U800 Soulb gaan opvolgen.

Samsung lekt er lekker op los en hier is alweer de tweede Samsung-telefoon voor het Mobile World Congress die vandaag bovenkomt. Eerder vandaag zagen we al de Samsung S7350, nu komt daar de Samsung Eltz S7220 bij. Deze Samsung S7220 zal waarschijnlijk de Samsung U800 Soulb gaan opvolgen. Hoewel het typenummer anders doet vermoeden, zijn de specificaties van dit toestel een stuk beter dan die van de Samsung S7350.

Het toestel ziet er een beetje saai uit en is zeker niet zo stijlvol als de Samsung U800, maar de specificaties en het formaat van het toestel wijzen duidelijk op een verband tussen deze twee telefoons. De precieze dikte van het toestel is nog niet bekend, maar uit de foto’s is op te maken dat het toestel erg dun is. Wat de specificaties betreft kunnen we wat meer over deze telefoon vertellen, namelijk dat hij onder andere een 5-megapixelcamera en GPS-ondersteuning heeft. Verder zal het toestel uitgerust zijn met een 2,4-inch groot AMOLED-scherm.

S7220

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters