Samsung en HTC gaan nieuwe toestellen aankondigen op 1 september

Zowel Samsung als HTC hebben laten weten dat ze een evenement zullen organiseren op 1 september waarbij ze hoogstwaarschijnlijk nieuwe hardware aan de wereld gaan voorstellen. Die zal op de IFA beurs, die een dag later begint, te zien zijn.

HTC Event 1 sep 2011

“Something big is coming,” luidt de aankondiging in de teaservideo die Samsung maakte voor haar evenement. Het gaat opnieuw om een Unpacked-evenement, waar over het algemeen flinke aankondigingen gedaan worden. Zo werden de Jét, Wave, Galaxy S en Galaxy S II op een dergelijk evenement aangekondigd. De kans is dan ook groot dat “big” slaat op een grote aankondiging. Toch wordt er ook gespeculeerd, onder andere door Slashgear dat het woordje slaat op een grote telefoon, wellicht een van de grote toestellen die pas lekten.

WMPoweruser suggereert dat het weleens om een Windows Phone 7 Mango-toestel kan gaan. In het geval van HTC, maar dezelfde redenatie geldt natuurlijk ook voor Samsung. De datum komt namelijk overeen met de datum waarop Mango volgens de geruchten vrijgegeven wordt. En dan is het wel extra toevallig dat twee producenten op die dag een aankondiging doen.

HTC zelf heeft het over “a few phone treats” die in een publiek evenement laten zien zullen worden. Mocht je dus op 1 september in de buurt van Londen zijn, dan kun je even langs hoppen bij het bedrijf. Daarvoor moet je wel 18 of ouder zijn en kun je je via Facebook opgeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters