Samsung en HTC gaan nieuwe toestellen aankondigen op 1 september

Zowel Samsung als HTC hebben laten weten dat ze een evenement zullen organiseren op 1 september waarbij ze hoogstwaarschijnlijk nieuwe hardware aan de wereld gaan voorstellen. Die zal op de IFA beurs, die een dag later begint, te zien zijn.

HTC Event 1 sep 2011

“Something big is coming,” luidt de aankondiging in de teaservideo die Samsung maakte voor haar evenement. Het gaat opnieuw om een Unpacked-evenement, waar over het algemeen flinke aankondigingen gedaan worden. Zo werden de Jét, Wave, Galaxy S en Galaxy S II op een dergelijk evenement aangekondigd. De kans is dan ook groot dat “big” slaat op een grote aankondiging. Toch wordt er ook gespeculeerd, onder andere door Slashgear dat het woordje slaat op een grote telefoon, wellicht een van de grote toestellen die pas lekten.

WMPoweruser suggereert dat het weleens om een Windows Phone 7 Mango-toestel kan gaan. In het geval van HTC, maar dezelfde redenatie geldt natuurlijk ook voor Samsung. De datum komt namelijk overeen met de datum waarop Mango volgens de geruchten vrijgegeven wordt. En dan is het wel extra toevallig dat twee producenten op die dag een aankondiging doen.

HTC zelf heeft het over “a few phone treats” die in een publiek evenement laten zien zullen worden. Mocht je dus op 1 september in de buurt van Londen zijn, dan kun je even langs hoppen bij het bedrijf. Daarvoor moet je wel 18 of ouder zijn en kun je je via Facebook opgeven.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters