Samsung en HTC gaan Windows Phone meer aanprijzen

Samsung en HTC gaan meer doen om Windows Phone aan te prijzen. De marketing voor Windows Phone is tot dusver nogal mager, zoals ook wij uit eigen ervaring weten. Maar met de hulp van de telefoonfabrikanten moet dat gaan veranderen.

Windows Phone 7

Misschien vinden de fabrikanten het na de lancering van Windows Phone 7.5 tijd worden om het nieuwe besturingssysteem eens goed in de etalage te zetten. Het zal Microsoft ongetwijfeld genoegen doen, want het marktaandeel dat al niet bijster hoog was, is in de weken voor de lancering van versie 7.5 tot een triest dieptepunt gedaald.

Microsoft meldt dat HTC en Samsung hun marketingbudgetten voor hun Windows Phone-telefoons flink hebben opgekrikt. Hoe die budgetten gebruikt gaan worden is nog niet duidelijk, maar dat deze steun er is, is voor de groei van het marktaandeel van Windows Phone zeer belangrijk.

De unieke interface van Windows Phone kan de smartphoneklanten wel bekoren, maar de adoptie in de markt gaat heel langzaam. Wat geen wonder is, want bijna overal moet je bij een telefoon een contract van twee jaar afsluiten; tussentijds overstappen naar een geheel zelf bekostigde telefoon is voor veel mensen geen optie.

De steun van de Aziatische telefoonfabrikanten voor Windows Phone geeft echter met hun stap aan dat zij het besturingssysteem zien zitten, en dat is wellicht nog belangrijker dan de dollars in de marketingbudgetten.

Bron: Neowin

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters