Samsung en KPN maken zich weer sterk voor Pink Ribbon

Samsung en KPN hebben opnieuw aangekondigd zich weer sterk te maken voor Pink Ribbon. De producent heeft drie speciale toestellen klaarstaan om strijd tegen borstkanker aan te gaan. Deze keer zullen de Samsung Jet, Star en de S5200 in een speciaal Pink Ribbon-pakket verkocht gaan worden.

KPn en Samsung hebben voor de vierde keer bekend gemaakt dat ze stichting Pink Ribbon gaan steunen de komende maand. Stichting Pink Ribbon zet zich in voor het onderzoek tegen borstkanker bij vrouwen en elk jaar wordt traditiegetrouw de Pink Ribben-maand uitgeroepen waarin dit thema centraal staat. Voor het vierde achtereenvolgende jaar maken KPN en Samsung zich weer sterk voor dit doel en dat doen ze door speciale edities van Samsung-telefoons te verkopen waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Deze keer gaat er van elk verkocht pakket € 10,- aan de stichting gedoneerd worden waardoor er meer geld komt om onderzoek te doen naar borstkanker. De drie Pink Ribbon-telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor de actie en vanaf 1 oktober in limited edtion verkrijgbaar. In de Pink Ribbon telefoonpakketten zit een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad en alle drie de toestellen zijn voorzien van een Pink Ribbon wallpaper, start-up en shut-down screen.

Samsung heeft deze keer de Samsung Jet in een speciaal kleurtje beschikbaar gesteld en ook de Samsung Star doet mee om het succes te vergroten. Tot slot heeft Samsung ook de S5200 beschikbaar gesteld om zo de opbrengst te maximaliseren voor de stichting. De drie toestellen zullen in een KPN prepaid-pakket verkocht gaan worden en zijn vanaf 1 oktober in de winkels te vinden. Voor meer informatie omtrent de stichting kun je terecht op hun website.

Samsung Jet Pink Ribbon

 

Samsung Star Pink Ribbon

 

Samsung S5200 Pink Ribbon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. renee -

    ik heb de samsung star! Op de afbeelding staat dat je er links bovenin een 'telefoonsierad' kan plaatsen. Maar in werkelijkheid zit die rechts onderin !!
    Niet helemaal een goede afbeelding dus !!

  2. Star -

    De Star en de Jet lijken wel erg veel op elkaar, ik dacht dat de Jet het betere toestel was. Hoe dan ook een goede actie, 10 euro per pakket vind ik best veel dus als er nu lekker veel van deze toestellen verkocht worden zet dat tenminste zoden aan de dijk.

Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters