Samsung en KPN maken zich weer sterk voor Pink Ribbon

Samsung en KPN hebben opnieuw aangekondigd zich weer sterk te maken voor Pink Ribbon. De producent heeft drie speciale toestellen klaarstaan om strijd tegen borstkanker aan te gaan. Deze keer zullen de Samsung Jet, Star en de S5200 in een speciaal Pink Ribbon-pakket verkocht gaan worden.

KPn en Samsung hebben voor de vierde keer bekend gemaakt dat ze stichting Pink Ribbon gaan steunen de komende maand. Stichting Pink Ribbon zet zich in voor het onderzoek tegen borstkanker bij vrouwen en elk jaar wordt traditiegetrouw de Pink Ribben-maand uitgeroepen waarin dit thema centraal staat. Voor het vierde achtereenvolgende jaar maken KPN en Samsung zich weer sterk voor dit doel en dat doen ze door speciale edities van Samsung-telefoons te verkopen waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Deze keer gaat er van elk verkocht pakket € 10,- aan de stichting gedoneerd worden waardoor er meer geld komt om onderzoek te doen naar borstkanker. De drie Pink Ribbon-telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor de actie en vanaf 1 oktober in limited edtion verkrijgbaar. In de Pink Ribbon telefoonpakketten zit een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad en alle drie de toestellen zijn voorzien van een Pink Ribbon wallpaper, start-up en shut-down screen.

Samsung heeft deze keer de Samsung Jet in een speciaal kleurtje beschikbaar gesteld en ook de Samsung Star doet mee om het succes te vergroten. Tot slot heeft Samsung ook de S5200 beschikbaar gesteld om zo de opbrengst te maximaliseren voor de stichting. De drie toestellen zullen in een KPN prepaid-pakket verkocht gaan worden en zijn vanaf 1 oktober in de winkels te vinden. Voor meer informatie omtrent de stichting kun je terecht op hun website.

Samsung Jet Pink Ribbon

 

Samsung Star Pink Ribbon

 

Samsung S5200 Pink Ribbon

 

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters