Samsung en KPN maken zich weer sterk voor Pink Ribbon

Samsung en KPN hebben opnieuw aangekondigd zich weer sterk te maken voor Pink Ribbon. De producent heeft drie speciale toestellen klaarstaan om strijd tegen borstkanker aan te gaan. Deze keer zullen de Samsung Jet, Star en de S5200 in een speciaal Pink Ribbon-pakket verkocht gaan worden.

KPn en Samsung hebben voor de vierde keer bekend gemaakt dat ze stichting Pink Ribbon gaan steunen de komende maand. Stichting Pink Ribbon zet zich in voor het onderzoek tegen borstkanker bij vrouwen en elk jaar wordt traditiegetrouw de Pink Ribben-maand uitgeroepen waarin dit thema centraal staat. Voor het vierde achtereenvolgende jaar maken KPN en Samsung zich weer sterk voor dit doel en dat doen ze door speciale edities van Samsung-telefoons te verkopen waarvan een deel van de opbrengst naar de stichting gaat. Deze keer gaat er van elk verkocht pakket € 10,- aan de stichting gedoneerd worden waardoor er meer geld komt om onderzoek te doen naar borstkanker. De drie Pink Ribbon-telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor de actie en vanaf 1 oktober in limited edtion verkrijgbaar. In de Pink Ribbon telefoonpakketten zit een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad en alle drie de toestellen zijn voorzien van een Pink Ribbon wallpaper, start-up en shut-down screen.

Samsung heeft deze keer de Samsung Jet in een speciaal kleurtje beschikbaar gesteld en ook de Samsung Star doet mee om het succes te vergroten. Tot slot heeft Samsung ook de S5200 beschikbaar gesteld om zo de opbrengst te maximaliseren voor de stichting. De drie toestellen zullen in een KPN prepaid-pakket verkocht gaan worden en zijn vanaf 1 oktober in de winkels te vinden. Voor meer informatie omtrent de stichting kun je terecht op hun website.

Samsung Jet Pink Ribbon

 

Samsung Star Pink Ribbon

 

Samsung S5200 Pink Ribbon

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. renee -

    ik heb de samsung star! Op de afbeelding staat dat je er links bovenin een 'telefoonsierad' kan plaatsen. Maar in werkelijkheid zit die rechts onderin !!
    Niet helemaal een goede afbeelding dus !!

  2. Star -

    De Star en de Jet lijken wel erg veel op elkaar, ik dacht dat de Jet het betere toestel was. Hoe dan ook een goede actie, 10 euro per pakket vind ik best veel dus als er nu lekker veel van deze toestellen verkocht worden zet dat tenminste zoden aan de dijk.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters