Samsung en KPN zetten Pink Ribbon in het zonnetje

Samsung heeft samen met KPN verschillende medewerkers die iets te maken hebben met stichting Pink Ribbon in het zonnetje gezet. In theater Carré in Amsterdam ontvingen vier personen die zich inzetten tegen borstkanker een lintje van de stichting.

Samsung heeft zich samen met KPN toegelegd op het ondersteunen van de stichting Pink Ribbon. De stichting zet zich in voor het bestrijden van borstkanker bij vrouwen en traditiegetrouw leggen Samsung en KPN zich in de Pink Ribbon-maand toe op het steunen van de stichting door en royale vergoeding. Al met al hopen KPN en Samsung door middel van de verkoop van hun telefoons meer dan twee ton op te halen door de verkoop van telefoons voor Pink Ribbon.

Tijdens de bijeenkomst in theater Carré kregen vijf personen onverwachts een lintje toegekend door de stichting en Samsung en KPN. De vier personen hebben direct of indirect te maken met de stichting en zetten zich dan ook in voor het voorkomen van borstkanker bij vrouwen. De vrouwen kregen naast het lintje een nieuwe Samsung Jet omgehangen als een eerbetoon voor hun werk.

De personen die een lintje om kregen met de daarbij behorende reden:

  • Gynaecologe dr. Carina Hilders heeft het afgelopen jaar met financiële steun van Stichting Pink Ribbon het Nederlands Netwerk Fertiliteitspreservatie (NNF) opgezet.
  • Martje Hoekmeijer richtte samen met Cathy Seabough in 2006 stichting A Sisters Hope op, met als doel evenementen te organiseren waarmee geld ingezameld kan worden voor onderzoek naar borstkanker.
  • Leontien van Moorsel heeft samen met haar team de Leontien’s Ladies Ride neergezet als succesvol evenement waar veel vrouwen samen in beweging komen.
  • Mariette Nieuwboer begon vorig jaar met de werving van vrijwilligers voor Stichting Pink Ribbon en zorgde er in korte tijd voor dat de stichting van nul naar 60 vrijwilligers ging.
  • Quinty Trustfull is sinds 2005 ambassadeur van de stichting. Ze ontving vandaag het lintje voor haar bijdrage in die rol.

Mocht je zelf ook graag de stichting willen steunen dan kun je dat via de volgende website doen.

Lintjes regen

 

Lintjes regen

 

Lintjes regen

 

Lintjes regen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters