Samsung en LG nemen professors in de armen voor hun GUI

Producenten Samsung en LG hebben beide een professor in de handen genomen die het GUI van hun eigen OS’en en software gaat vormgeven. Beide professoren zijn afgestudeerd als industrieel ontwerpers waardoor ze een goede kijk ontwikkeld zouden hebben op vormgeving.

Jung Ji-hong

Producenten Samsung en LG hebben twee professoren in de arm genomen om hun eigen GUI te verbeteren. Volgens de Koreaherald willen zowel Samsung als LG hun eigen interface genaamd TouchWiz en S-Class verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Samsung heeft Jung Ji-hong aangetrokken die een professor is in Visual Communication Design. LG heeft op zijn beurt weer Lee Kun-pyo aangenomen als het hoofd van LG’s Design Management Center. Beide producenten hopen met de aanstelling te kunnen tippen aan de iPhone-interface en die van HTC met haar Sense-interface. Producent Samsung die momenteel haar TouchWiz-interface op verschillende telefoons heeft zitten wil deze schil nog verder verbeteren en uitbreiden.

LG lijkt grote plannen te hebben voor haar S-Class-interface en ook deze interface op haar meerdere platformen te willen doorvoeren. Momenteel is S-Class al beperkt te vinden op Android-telefoons en Windows Phone-telefoons.

Bron: unwiredview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. henk janse -

    zou samsung meer sieren als men afspraken met andere fabrikanten nakomt mbt amoled. wat mij betreft heeft samsung het verbruit nooit meer iets van samsung voor mij.

iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters