Samsung en LG nemen professors in de armen voor hun GUI

Producenten Samsung en LG hebben beide een professor in de handen genomen die het GUI van hun eigen OS’en en software gaat vormgeven. Beide professoren zijn afgestudeerd als industrieel ontwerpers waardoor ze een goede kijk ontwikkeld zouden hebben op vormgeving.

Jung Ji-hong

Producenten Samsung en LG hebben twee professoren in de arm genomen om hun eigen GUI te verbeteren. Volgens de Koreaherald willen zowel Samsung als LG hun eigen interface genaamd TouchWiz en S-Class verbeteren en gebruiksvriendelijker maken. Samsung heeft Jung Ji-hong aangetrokken die een professor is in Visual Communication Design. LG heeft op zijn beurt weer Lee Kun-pyo aangenomen als het hoofd van LG’s Design Management Center. Beide producenten hopen met de aanstelling te kunnen tippen aan de iPhone-interface en die van HTC met haar Sense-interface. Producent Samsung die momenteel haar TouchWiz-interface op verschillende telefoons heeft zitten wil deze schil nog verder verbeteren en uitbreiden.

LG lijkt grote plannen te hebben voor haar S-Class-interface en ook deze interface op haar meerdere platformen te willen doorvoeren. Momenteel is S-Class al beperkt te vinden op Android-telefoons en Windows Phone-telefoons.

Bron: unwiredview

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters