Samsung en Sony Ericsson rusten telefoons uit met nieuw likje verf

Sony Ericsson en Samsung hebben samen drie telefoons in een nieuw kleurtje uitgerust. Bij Samsung gaat het om de Samsung Star LaFleur, van Sony Ericsson lekten de W508 en T707 beide in een nieuw kleurtje.

Samsung Star LaFleurZo nu en dan brengen producenten niet alleen nieuwe telefoons uit, maar gaan ook bestaande toestellen opnieuw de winkel in in een nieuw jasje. Vooral Sony Ericsson is er goed in telefoons in een nieuwe kleur op de markt en ook Samsung en LG kunnen er wat van. Die eerste twee producenten hebben weer wat nieuwe kleurtjes in hun assortiment opgenomen. Samsung kwam met de Samsung S5230 Star in een nieuwe uitvoering van LaFleur. Deze is rood, afgewerkt met een soort bloempatroon en inmiddels al verkrijgbaar voor €134,- bij webshop Typhone. De Star is trouwens niet het eerste LaFleur-toestel, ook de F480 TouchWiz werd al in de LaFleur-editie uitgebracht.

Van Sony Ericsson zijn twee telefoons opgedoken in nieuwe kleuren, hoewel deze nog niet officieel bekend zijn gemaakt en voorlopig ook nog niet verkrijgbaar zijn. Het gaat om de W508 en de T707 waarvan de eerste in het rood werd uitgebracht en de tweede in het paars. De verschillende versies hebben, zoals gebruikelijk bij Sony Ericsson, ook exotische namen met zich mee gekregen. De nieuwe kleur van de W508 gaat door het leven als W508 Peony Red en de paarse T707 heet Dark Grape. Beide toestellen kwamen trouwens naar boven op het SE-Society-forum.

T707 Dark Grape

 

W508 Peony Red

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters