Samsung en T-Mobile lanceren de Samsung S3030 Eco

Samsung en T-Mobile hebben gisteren in Hoofddorp de Samsung S3030 Eco gelanceerd. Het toestel dat gemaakt is van mais ligt vanaf vandaag in de winkels.

Samsung S3030 Eco launch

De Samsung S3030 Eco is volgende de producent en de telco de ‘groenste’ mobiele telefoon van Nederland. Het toestel is gemaakt van onder andere Bio-Plastic en is vrij van PVC en BFR. In het productieproces zijn geen schadelijke chemicaliën gebruikt en zelfs het aantal CO2 emissies bij productie is gereduceerd. De Samsung S3030 Eco wordt geleverd met een ‘eco’ charger en de verpakking is volledig van gerecycled materiaal, aldus Samsung. Het toestel is van mais gemaakt maar heeft voor een eco-telefoon wel prima specificaties mee gekregen. De slider heeft een 3-megapixel camera, kleurenscherm, MP3-speler, FM-radio en uitbreidbaar geheugen tot 8 GB.

Zangeres Ilse de Lange, het gezicht van de campagne, nam gisterenhet eerste exemplaar van de Samsung S3030 Eco telefoon in ontvangst. De Samsung S3030 Eco is vanaf 2 juli exclusief verkrijgbaar voor € 89,95 in een PrePaidpakket van T-Mobile.

Samsung S3030 Eco launch

 

Samsung S3030 Eco launch

 

Samsung S3030 Eco launch

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters