Samsung laat paginagrote excuses in Amerikaanse kranten printen

Samsung lijkt er alles aan te doen om de klanten die het met het Note 7-debacle heeft verloren terug te winnen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf lijkt alles uit de kast te trekken om de Samsung Galaxy S8 een innovatief apparaat te maken. Om ook wat goodwill bij de klanten terug te winnen, heeft het bedrijf nu een paginagrote excusesadvertentie in de grootste Amerikaanse kranten gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 7 vertrouwenDe excuses is te lezen in de New York Times, de Washington Post en de Wall Street Journal. Dat zijn de enige nationale kranten in de Verenigde Staten. De brief is ondertekent door Gregory Lee, de directeur van Samsung in Noord-Amerika.

“Alle aspecten opnieuw onder de loep nemen”

“Een belangrijk onderdeel van onze missie is om de beste kwaliteit en veiligheid te bieden. Hier zijn we recentelijk niet in geslaagd. Dat spijt ons ten zeerste”, zo valt te lezen in de advertentie. “We zullen alle aspecten van het apparaat opnieuw onder de loep nemen. Dit omvat alle hardware, software, het fabricageproces en de algemene batterijstructuur. We zullen zo snel mogelijk actie ondernemen, maar er is tijd nodig om de juiste antwoorden te vinden.”

Winst Smartphonetak Samsung gaat in rook op

Door de Note 7-problematiek daalde de winst van de smartphonetak van Samsung tot omgerekend 81 miljoen euro. Dat is 96 procent minder dan het bedrijf hetzelfde kwartaal in 2015 verdiende. De omzet daalde tot het laagste niveau sinds het eerste kwartaal van 2012.

Via: The Verge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Tele2 unlimited

Tele2 overtreft T-Mobile in prijzenoorlog met onbeperkt abonnement lees verder

Apple iphone 8

Biograaf Steve Jobs: Apple is niet meer innovatief lees verder

Google Pixel 3

‘LG gaat de Google Pixel 3 familie produceren’ lees verder

Samsung in China

Samsung in China: van marktleider tot kleine speler lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters