Samsung F480 verkoopt vijf miljoen keer

Samsung heeft bekend gemaakt dat de F480 TouchWiz maar liefst 5 miljoen keer verkocht is, waarmee het de best verkopende Samsung touchscreen-telefoon tot op heden is.

Samsung F480 TouchWiz

Touchscreen-telefoons zijn populair, daar kan je niet omheen. Dat de touchscreen-modellen van Samsung goed verkopen was ons ook wel duidelijk toen Samsung liet horen dat ze in 2008 10 miljoen touchscreen-telefoons verkocht hebben. We wisten echter nog niet precies hoe die verdeling zit. Dat weten we nog steeds niet helemaal, natuurlijk, maar we weten nu wel wat het meest succesvolle touchscreen-toestel van Samsung is tot op heden, namelijk de Samsung F480 TouchWiz. Van dit model is onlangs het vijfmiljoenste exemplaar over de toonbank gegaan, waarmee het één van de beste touchscreen-telefoons ooit is.

Opvallend is dat de TouchWiz na iets minder dan een jaar nog steeds erg goed verkoopt, terwijl de opvolger, de M8800 Pixon, al lang op de markt is. Het toestel zou nog steeds met 500.000 toestellen per maand over de toonbank vliegen. Ook valt op dat de Samsung i900 Omnia lang niet zo populair is als de TouchWiz, omdat iedereen het er altijd over heeft dat de Omnia zo’n gigantisch succes is terwijl je bijna nooit wat hoort over de F480.

Bron: Unwired View

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters