Samsung G810, F480 en F400 deze week in de winkels

Deze week zal Samsung drie nieuwe modellen introduceren in de winkels, namelijk de G810 Navpack, de F480 “Tocco” en de F400 B&O Phone.

Het meest opvallende is dat de G810 en de F480 zo snel al in de winkels zullen liggen. De G810 zal samen met Route 66 in een pakket verkocht worden waarbij kaarten van heel Europa geleverd zijn. Dit maakt de G810 de ultieme Samsung telefoon van dit moment door zijn ingebouwde GPS ontvanger en Symbian Software. Dit toestel zal inclusief de naivgatie voor rond de 550 euro van eigenaar verwisselen. Gelijktijdig zal ook de Samsung F480 geïntroduceerd worden die door Samsung is omgedoopt naar de “Tocco”. Tocco betekent in het Italiaans “Touch” en dat sluit mooi aan bij de F480 aangezien deze bijna helemaal Touch based is. Dit toestel zal rond de 500 euro gaan kosten.

Als laatst zal ook de F400 geïntroduceerd worden met zijn B&O speakers. Hierbij krijgt de consument een gratis geheugenkaart en speakers cadeau van Samsung. Deze toestellen zullen vanaf Donderdag breed beschikbaar zijn.

tocco1 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters