Samsung gaat F480 verder uitbuiten, dit keer met gaming-edition

De Samsung F480 is al een jaar oud maar nog steeds ontzettend populair en Samsung gaat proberen dit succes nog verder uit te breiden. Dit keer lanceert Samsung een Gaming Edition van de F480, die het vooral bij game-liefhebbers goed moet gaan doen.

Samsung F480 Gaming Edition

Samsung lanceerde vorig jaar op het Mobile World Congress zijn F480 TouchWiz en dit toestel is uitgegroeid tot de belangrijkste touchscreen-telefoon van Samsung. Het toestel was vooral populair door de touchscreen en de nieuwe interface, samen met de leuke kleuren en het stijlvolle uiterlijk. Deze factoren maakten samen dat de F480 TouchWiz, ook wel Tocco, in iets minder dan een jaar maar liefst 5 miljoen keer over de toonbank ging. Samsung heeft al geprobeerd het succes van het toestel te verlengen met onder andere een LaFleur-editie, een Jackie Pack- en een Hugo Boss-editie en nu komt daar nog een nieuwe editie van de F480 bij: de Gaming Editie.

Samsung wordt vaak bekritiseerd omdat het alleen maar demo’s van games bij zijn toestellen bijvoegt, maar deze Gaming Edition moet hier verandering in brengen. De nieuwe editie van de F480 moet maar liefst vijf games voorgeïnstalleerd krijgen, namelijk Pacman, Who wants to be a Millionaire, Millenium Poker, Bejeweled en nog één game. Het toestel heeft verder dezelfde specificaties gehouden en moet voor een prijs van €399, zo’n €150 meer dan de huidige prijs van de normale versie op de markt komen. Het lijkt dan ook niet zo logisch dat er ook maar iemand zal zijn die de Gaming Edition gaat kopen, want niemand wil €150 meer betalen voor vijf games. De Sony Ericsson Yari lijkt ons een betere optie voor de hardcore gamers, maar Samsung probeert het in ieder geval.

Bron: unwiredview

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters