Samsung gaat voor muziek met twee nieuwe Beat-telefoons

Samsung heeft vandaag ook nog twee muziektoestellen gelanceerd. Het gaat om de BeatDJ en de BeatDISC, twee toestellen die geoptimaliseerd zijn voor het beluisteren van muziek. Zo hebben ze beide een nieuwe muziekinterface van Samsung, de DISC UI.

Samsung BeatDJ

Het eerste toestel is de Samsung M7600 BeatDJ, die zijn naam leent aan een speciale applicatie die er op geïnstalleerd is. De applicatie heeft de naam BeatDJ gekregen en is zoals de naam al doet vermoeden een applicatie waarmee je zelf muziek kan mixen. Zo kan je met de applicatie muziekfilters gebruiken en verschillende tracks door elkaar heen afspelen. Het leukste is nog dat je de muziek die je mixt ook kan opnemen, zodat je deze later met al je vrienden kan delen. De muziekspeler van Samsung is ook helemaal vernieuwd en heeft de naam DISC UI meegekregen. Deze intuitieve touchinterface maakt het nog makkelijker al je muziek af te spelen en te ordenen. Het toestel is voorzien van de Bang & Olufsen ICEpower-technologie, die je muziek nog beter moet laten klinken.

Het design van het toestel doet eer aan aan de naam van de muziekinterface, het toestel heeft namelijk een helemaal ronde boven- en onderkant. De functies van het toestel zijn niet alleen op muzikaal gebied goed, het toestel is ook voorzien van een 3-megapixelcamera met autofocus, een 2,6-inch AMOLED-touchscreen en ondersteuning voor gps. Het toestel draait op de vernieuwde TouchWiz-interface van Samung, met onderliggend het Java-platform.

Samsung BeatDISC

Naast de BeatDJ kondigde Samsung vandaag ook nog de M6710 BeatDISC. Dit toestel is net als de Samsung UltraTOUCH een slider met een touchscreen en kan gezien worden als het kleinere broertje van de BeatDJ. Het toestel is net als de BeatDJ voorzien van ronde vormen en de DISC UI, maar de BeatDJ-applicatie ontbreekt. Verdere muziekfuncties zijn gelijk, waaronder de B&O ICEpower-technologie en een shake-control-functie.

De vorm van het toestel is ongeveer gelijk, hoewel de bovenkant van de BeatDISC plat is en een uitschuifbaar toetsenbord heeft, waardoor het toestel doet denken aan een omgekeerde Samsung Serenata. Het scherm is hetzelfde gebleven als in de BeatDJ, namelijk een WQVGA AMOLED-touchscreen met een diagonaal van 2,6 inch. Overige functies zijn ook nagenoeg gelijk, hoewel de BeatDISC wat specialere functies zoals gps-ondersteuning moet missen.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters