'Samsung Galaxy 2 afgebeeld'

De Samsung Galaxy 2 was al een tijdje bekend met een deel van zijn specificaties, maar echt een beeld hadden we er nog niet bij. Nu wel, dankzij een render van AndroPhones.com. Ook de specificaties werden wat opgehelderd.

De eerste details over de opvolger van de Samsung Galaxy verschenen in december al, maar heel veel duidelijk was er nog niet. Ook bij de tweede lek over het toestel begin januari, wisten we nog niet heel veel van deze Galaxy 2. Nu is daar verandering in gekomen, er is namelijk een render opgedoken samen met wat specificaties. Deze zijn trouwens in tegenspraak met de eerdere specs, maar gezien de bron lijken de nieuwe specificaties geloofwaardiger.

Op de render zien we een strak afgewerkt Android 2.1-toestel met, net als bij de Nexus One, wat touch-toetsen onder het scherm. Verder zou de Galaxy 2 een 3,7″ amoled-scherm hebben, in tegenstelling tot de 4″ die Eldar Murtazin eerder stelde. Verder krijgt het toestel 32GB intern geheugen, een Snapdragon-processor die met zijn 1GHz-kloksnelheid het toestel van heel wat kracht moet voorzien. Natuurlijk heeft het toestel ook een 5-megapixelcamera, ondersteuning voor Wi-Fi, GPS en UMTS en ook een 3,5mm jack is aanwezig.

Aan de gelekte foto te zien, heeft de Galaxy 2 trouwens nog steeds de standaard Android-interface, iets dat we bij de Galaxy en de Galaxy Spica ook al zagen. Dit in tegenstelling tot Samsung’s Windows Phones en Symbian-toestellen, waarbij we wel de TouchWiz-interface zien. Waarschijnlijk mogen we de Galaxy 2 officieel verwelkomen op zondag 14 februari, aan de vooravond van het Mobile World Congress.

Samsung Galaxy 2 render 

Bron: GSM Helpdesk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Riessieman -

  De Galaxy s 2,
  Zou volgens de laatste geruchten een,
  – 4.3 inch 1280×720 Super AMOLED 2 display
  – 2GHz processor met 1GB RAM en 4GB ROM
  – Android 3.0 (Gingerbread)
  – 32GB intern opslag geheugen
  – microSD geheugenkaart gleuf
  – 8 megapixel camera met Full HD video opname
  – A-GPS
  – WiFi
  – Bluetooth 3.0
  – 3.5mm audio aansluiting
  – bewegingssensor, gyroscoop, licht- en nabijheidssensor

  Groetjes Richard

 2. gwystyl2 -

  Ziet er mooi uit, maar de D-pad die de Galaxy en Galaxy Spica hebben vind ik persoonlijk erg handig. Die mist bij deze render.
  Verder lijkt me de 3.5mm koptelefooningang handiger aan de bovenkant van het toestel dan aan de zijkant.

  1. Dominick -

   Die zouden idd wel handig zijn, maar als hij zo zou worden zou ik ook dik tevreden zijn. Ziet er teminste wat moderner uit dan die Galaxy, die net een D900 die je niet open kan schuiven was. Heb er trouwens wel m'n twijfels bij of deze echt is, screenshot en de touch-toetsjes zijn precies hetzelfde als bij de pers-pics van de Nexus One. Neemt natuurlijk niet weg dat het een fotoshop van iemand die het toestel gezien heeft kan zijn, of gewoon toeval.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters