‘Komst Samsung Galaxy A3, A5 en A7 (2017) bevestigd’

Betrouwbare bronnen hebben bevestigd dat Samsung bezig is met de 2017 modellen van de Galaxy A3, A5 en A7.

Samsung

Eerder vandaag schreven we over de vermeende gelekte specificaties van de Samsung Galaxy A5 2017. De opvolger van het huidige model werd met verschillende benchmarktests getest, met als gevolg dat details op het internet verschenen. De onaangekondigde nieuwe Galaxy A5 is natuurlijk maar een derde van het hele verhaal. Samsung bracht immers de afgelopen jaren naast de Galaxy A5 ook de Galaxy A3 en de Galaxy A7 uit. Betrouwbare bronnen van de bekende Samsung blog SamMobile hebben vandaag bevestigd dat ook die toestellen eind dit jaar een upgrade krijgen in de vorm van een nieuw model.

Galaxy A3, A5 A7 2017

Volgens de bronnen hebben de Galaxy A3, A5 en A7 respectievelijk modelnummers SM-A320F, SM-A520F en SM-A720F. We kwamen er vanochtend al achter dat de Galaxy A5 onder andere een betere processor, meer werkgeheugen en een iets grotere batterij krijgt. De specificaties van de overige twee modellen zijn nog niet bekend, maar je kunt rekenen op dergelijke upgrades.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer Samsung van plan is om de nieuwe Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 aan te gaan kondigen. De huidige modellen werden in december 2015 aangekondigd, en waren vanaf januari dit jaar beschikbaar. Hoogstwaarschijnlijk houdt de smartphonefabrikant zich opnieuw aan de jaarlijkse cyclus en horen we dus binnenkort meer.

Stijlvol ontwerp

Daarmee brengt Samsung dus begin volgend jaar naar verwachting voor de derde keer op rij drie nieuwe toestellen uit binnen de Galaxy A serie. Waar de mid-rangers van de Koreaanse fabrikant eerder altijd bekend stonden om hun goedkope uiterlijk, combineert de A serie juist een stijlvol ontwerp met een lage prijs. Bovendien hebben de A3, A5 en A7 degelijke specificaties die voor de grote meerderheid van alle smartphonegebruikers meer dan voldoen.

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters