‘Komst Samsung Galaxy A3, A5 en A7 (2017) bevestigd’

Betrouwbare bronnen hebben bevestigd dat Samsung bezig is met de 2017 modellen van de Galaxy A3, A5 en A7.

Samsung

Eerder vandaag schreven we over de vermeende gelekte specificaties van de Samsung Galaxy A5 2017. De opvolger van het huidige model werd met verschillende benchmarktests getest, met als gevolg dat details op het internet verschenen. De onaangekondigde nieuwe Galaxy A5 is natuurlijk maar een derde van het hele verhaal. Samsung bracht immers de afgelopen jaren naast de Galaxy A5 ook de Galaxy A3 en de Galaxy A7 uit. Betrouwbare bronnen van de bekende Samsung blog SamMobile hebben vandaag bevestigd dat ook die toestellen eind dit jaar een upgrade krijgen in de vorm van een nieuw model.

Galaxy A3, A5 A7 2017

Volgens de bronnen hebben de Galaxy A3, A5 en A7 respectievelijk modelnummers SM-A320F, SM-A520F en SM-A720F. We kwamen er vanochtend al achter dat de Galaxy A5 onder andere een betere processor, meer werkgeheugen en een iets grotere batterij krijgt. De specificaties van de overige twee modellen zijn nog niet bekend, maar je kunt rekenen op dergelijke upgrades.

Beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wanneer Samsung van plan is om de nieuwe Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 aan te gaan kondigen. De huidige modellen werden in december 2015 aangekondigd, en waren vanaf januari dit jaar beschikbaar. Hoogstwaarschijnlijk houdt de smartphonefabrikant zich opnieuw aan de jaarlijkse cyclus en horen we dus binnenkort meer.

Stijlvol ontwerp

Daarmee brengt Samsung dus begin volgend jaar naar verwachting voor de derde keer op rij drie nieuwe toestellen uit binnen de Galaxy A serie. Waar de mid-rangers van de Koreaanse fabrikant eerder altijd bekend stonden om hun goedkope uiterlijk, combineert de A serie juist een stijlvol ontwerp met een lage prijs. Bovendien hebben de A3, A5 en A7 degelijke specificaties die voor de grote meerderheid van alle smartphonegebruikers meer dan voldoen.

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters