‘Samsung Galaxy Note 9 S Pen is het wachten waard’

We naderen steeds dichter bij de lancering van Samsung’s laatste vlaggenschip van het jaar: de Galaxy Note 9. Zoals gebruikelijk beginnen er steeds meer berichten op te duiken over het toestel en de tipster Ice Universe draagt daar ijverig aan bij. In een recente tweet laat hij weten dat de Note 9 zeker het wachten waard is. Hij komt hierbij niet met één of andere wilde feature van het toestel, maar is ervan overtuigd dat de nieuwe S Pen het wachten waard is.

S Pen: gimmick of uitkomst?

De S Pen is één van de dingen die de Note toestellen echt onderscheid van de andere Galaxy S vlaggenschepen. De meningen over de stylus zijn verdeeld. Zo vinden sommige mensen het een gimmick en gebruiken ze hem nooit. Anderen vinden de pen weer een geschenk van God en kunnen zelfs niet eens een smartphone zonder een stylus meer inbeelden. Als je bij de eerste groep hoort, zou het kunnen dat je dit jaar toch overstag gaat. Tenminste als we Ice Universe mogen geloven.

Nieuwe S Pen features

Helaas is Ice Universe met zijn tweet een beetje een tease en laat de tipster verder niet weten waarom de stylus dan wel het wachten waard zou zijn. Er zijn uiteraard wel geruchten over mogelijke features van de nieuwe S Pen. Zo zou hij dit jaar mogelijk Bluetooth ondersteunen en zou je de pen als een draadloze speaker kunnen gebruiken. Andere berichten geven aan dat de stylus Bluetooth, een microfoon en speaker krijgt, waardoor je er zelfs mee zou kunnen bellen. Volgens andere berichten zou je hem weer kunnen gebruiken om alles wat je op papier schrijft meteen te digitaliseren op je smartphone.

Samsung S Pen Speaker

Bovenstaande features van de S Pen klinken inderdaad erg veelbelovend en zouden de styles opeens een stuk interessanter maken. In de tussentijd zijn er ook behoorlijk wat geruchten over de Note 9 zelf opgedoken. Dit is wat we er tot nu toe van kunnen verwachten.

Via: PhoneArena

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters