‘Samsung Galaxy A-serie krijgt dunne schermranden van Galaxy S8’

Een betrouwbare bron beweert dat Samsung volgend jaar dunne schermranden naar de goedkopere Galaxy A-serie gaat brengen. Oftewel: Infinity Displays!

Infinity Display brengt futuristisch design naar smartphones

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy Note 8 zijn opvallende smartphones. Dat komt natuurlijk vooral door de schermen van beide toestellen. Dikke schermranden zijn verleden tijd. Dat levert in combinatie met de gebogen schermen een fraai design op.

Daardoor loopt de Koreaanse techgigant op dit moment voorop. Maar is het ook praktisch? Daarover zijn de meningen verdeeld. Vooral de gebogen schermranden zijn een controversieel onderwerp.

Samsung Galaxy note 8 Infinity Display

Het maakt de smartphones niet alleen zeer kwetsbaar, maar kan het ook lastiger maken om de Galaxy S8 en Galaxy Note 8 te bedienen. Gelukkig lossen software-matige oplossingen al een hoop op. Zo weten de toestellen bijvoorbeeld of je de randen enkel beetpakt, of ook echt bewust aanraakt.

De concurrentie brandt zich er in de meeste gevallen nog niet aan. Het lijkt er nu echter op dat je binnenkort niet meer gigantische bedragen hoeft neer te leggen voor een smartphone met een zogeheten Infinity Display.

Samsung Galaxy A-serie krijgt dunne schermranden

Een over het algemeen betrouwbare bron beweert namelijk dat Samsung volgend jaar de dunne schermranden naar de goedkopere Galaxy A-serie zal gaan brengen. De budgetserie is zeer populair, zeker nu de markt volwassen is geworden.

Budgetmodellen zijn krachtig genoeg voor vrijwel elke gebruiker. Een dubbele situatie voor de fabrikant. Voor de echt vooruitstrevende designs moet je op dit moment nog bij de vlaggenschepen van het bedrijf zijn.

Samsung Galaxy A3 2017 design
De Samsung Galaxy A3 2017

Het zorgt ervoor dat consumenten toch die extra euro’s neerleggen. Volgend jaar gaat daar dus waarschijnlijk verandering in komen. Neem dit soort nieuws voorlopig met een korrel zout, maar naar verwachting horen we binnenkort meer. Meestal lanceert Samsung deze series rondom januari.

De kans is groot dat Samsung voor een Galaxy S8 Active-design kiest. Dus wel de dunne schermranden, maar geen gebogen scherm. Dat zou het onderscheid tussen de mid-range- en high-end-series van de techgigant in stand kunnen houden. Op naar 2018!

Bron: SamMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters