‘Samsung test high-end Galaxy A4 in India’

Uit gelekte informatie blijkt dat Samsung bezig is met het testen van de Galaxy A4, de nieuwste telg in de Samsung familie.

Samsung

Een onaangekondigd Samsung toestel met het modelnummer SM-A430U is opgedoken op Zauba, een website die de import en export naar en van India in de gaten houdt. Het modelnummer lijkt te verraden dat het om de Samsung Galaxy A4 gaat, gezien de Galaxy A3 het modelnummer SM-A310 had, en de Galaxy A5 SM-A510.

Samsung importeerde op 2 mei drie exemplaren naar India voor verschillende tests en onderzoeken, wat het Koreaanse bedrijf vaker doet met toestellen die nog in ontwikkeling zijn. De toestellen werden ter waarde van $477.18 geschat, maar dat hoeft niet per se de daadwerkelijke verkoopprijs te reflecteren. Uit die prijs lijkt het in ieder geval wel duidelijk te worden dat we het hier niet over een budget of misschien zelfs mid-range smartphone hebben.

Galaxy A4

Over wat voor specificaties het gaat en wanneer dit toestel uit zal komen is nog niet duidelijk. Wel wordt er aangegeven dat er drie data kabels en drie SIM kaartjes zijn meegestuurd en dat er onderzoek gedaan moet worden naar het doel en daarmee het nut van de smartphone, waaruit op kan worden gemaakt dat de Koreaanse fabrikant nog moet kiezen of het toestel daadwerkelijk geproduceerd gaat worden.

Galaxy A4

Als Samsung zijn nieuwe toestel het groene licht geeft dan zal de Galaxy A4 waarschijnlijk snel opduiken in een benchmarktest, waardoor we meer duidelijkheid krijgen over waar het toestel precies in Samsung’s groeiende lineup past. We waren zeer positief over de Galaxy A5 in onze review van afgelopen februari: het toestel combineerde een premium uiterlijk met een aantrekkelijke lage prijs. De iets minder krachtige Galaxy A3 moet het ook vooral van zijn uiterlijk hebben, maar de hogere prijs van de Galaxy A4 wijst er op dat we hier wel met betere specificaties te maken hebben.

Bron: Zauba

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
OnePlus 5 JCC+

OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+ lees verder

HTC U11 design

HTC komt dit jaar nog met drie smartphones: specificaties opgedoken lees verder

iPhone X inham Android

Deze briljante app brengt gratis de lelijkste feature van iPhone X naar Android lees verder

Huawei logo

Voorkant Huawei Mate 10 gelekt: high-end toestel met dunne schermranden lees verder

Samsung Apple iPhone X geld

Zoveel verdient Samsung aan elke verkochte iPhone X lees verder

Google Pixel XL design taimen

Google Photos code lekt grootste feature Pixel 2 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters