Renders tonen Samsung Galaxy A5 (2017)

Er zijn nieuwe renders opgedoken van de Samsung Galaxy A5 (2017) een premium mid-ranger die doet denken aan de Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Verschillende toestellen in de A-lijn van Samsung krijgen eind dit jaar naar verwachting een upgrade in de vorm van een nieuw model. Dat blijkt uit gelekte informatie en verschillende gecertificeerde toestellen. Dan hebben we het over de Samsung Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) en de Galaxy A7 (2017). De betaalbare lijn van de Koreaanse smartphonefabrikant bied een premium ontwerp en degelijke specificaties voor een scherpe prijs. Dat lijkt ook te gaan gelden voor de Samsung Galaxy A5 (2017), zo bleek gisteravond. De bekende lekker @OnLeaks heeft namelijk  vermeende officiële renders van het model bemachtigd.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Specificaties

De renders tonen een ontwerp dat doet denken aan de Samsung Galaxy S7. Dat komt vooral door de ronde afwerking van de Galaxy A5 (2017). De mid-ranger met het modelnummer SM-A520F heeft naar verluidt een behuizing van metaal en glas. Naar verwachting is de Samsung Galaxy A5 (2017) ongeveer even groot als zijn voorganger, de Samsung Galaxy A5 (2016). Uit benchmarktests bleek dat het toestel een 5.2-inch scherm heeft, met een resolutie van 1080 x 1920.

Onder de motorkap van de capable mid-ranger zit waarschijnlijk de octa-core Exynos 7880, in combinatie met 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen. Uit een certificering blijkt dat het toestel 0.55mm dikker is dan zijn voorganger, dus wellicht heeft de mid-ranger dit jaar een iets grotere batterij. Aan de achterkant van de nieuwe Galaxy A5 zit naar verwachting een 13MP camera. Daarnaast heeft het onaangekondigde model een USB Type-C port.

Samsung Galaxy A5 (2017)

 

December

Het lijkt er op dat de Samsung Galaxy A5 (2017) met een nieuw premium ontwerp en degelijke specificaties een aantrekkelijke mid-ranger gaat worden. Zeker nu ook de wat goedkopere toestellen van Samsung uitgerust zijn met relatief krachtige processors is de A-lijn een prima keuze. In december krijgen we waarschijnlijk de rest van de specificaties van de Samsung Galaxy A5 (2017) te horen, evenals die van de andere toestellen.

Bron: Android Authority

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters