Caserenders Samsung Galaxy A5 (2018) bevestigen design-geruchten

Onlangs bevestigde Samsung via een support pagina op de officiële Zuid-Koreaanse website het bestaan van de Galaxy A5 (2018). We verwachten dat het toestel zeer binnenkort aangekondigd zal worden en er hier en daar is al wat meer over de vernieuwde A5 opgedoken. Nieuwe caserenders, van smartphone accessoire bedrijf Olixar, teasen met het design van de telefoon en lijken eerdere berichten te bevestigen.

Caserenderes  bevestigen randloos design

Het toestel op de renders heeft zoals verwacht een randloos design gekregen, waarbij er geen homeknop met vingerafdrukscanner meer aan de voorkant te vinden is. De vingerafdrukscanner vinden we terug aan de achterkant van het toestel, waar er een uitsparing voor de scanner is gemaakt in de case. Met dit design gaat de Galaxy A5 volgend jaar eindelijk mee met de randloze trend van dit jaar. Het 2017 Galaxy A5 toestel kwam nog met een grote rand onder het display met ruimte voor de vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy A5 (2018)

Geen dubbele camera

Hoewel het toestel dus meegaat met de populaire hoge screen-to-body ratio, wordt de dubbele camera overgeslagen. Op de renders is aan de achterkant van de smartphone is een enkele lens te zien. Het is eigenlijk ook niet zo gek dat de midranger niet met alle premium features komt. Dit maakt het ook mogelijk om de prijs laag te houden. Het toestel komt altijd echter wel met een premium uiterlijk.

Samsung Galaxy A5 (2018)

Meeste specificaties Galaxy A5 (2018) onbekend

Helaas is er nog niet veel bekend over de specificaties van het toestel. De smartphone zou een Snapdragon 660 chipset krijgen in de VS en in Europa draaien op een Exynos 7885 tegenhanger. Verder zou de telefoon niet meteen uitkomen met Android Oreo, maar gebruik maken van Android Nougat.

Via: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters